De ce s-au certat Loredana Chivu și Simona Trașcă: "A fost ca sora mea și acum nu mai există deloc"

 Cica Cristina
.

Loredana Chivu și Simona Trașcă au fost cele mai bune prietene, însă acum au ajuns la cuțite. Cele două s-au certat, iar acum și-au aruncat vorbe grele. De la ce a pornit totul și cum s-a ajuns la această situație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Loredana Chivu și Simona Trașcă au fost cele mai bune prietene și mult timp au fost de nedespărțit. Mergeau la petreceri și în vacanțe împreună, însă acum nu-și mai vorbesc și nu mai vor să audă una de cealaltă.

Totul s-a întâmplat după excursia în Dubai și se pare că Loredana Chivu ar fi înlocuit-o pe Simona Trașcă cu Ana-Maria Mocanu. Dovadă stau și imaginile postate pe rețelele de socializare. Cele două au fost împreună în vacanță, lucru care ar fi deranjat-o pe cea care i-a fost cea mai bună prietenă.

Simona-Trasca-Loredana-Chivu-1Simona-Trasca-Loredana-Chivu-1

Simona Trașcă: „Loredana Chivu a fost ca sora mea”

Simona Trașcă a ținut să sublinieze că Loredana Chivu i-a fost ca o soră, motiv pentru care nu are de gând să o vorbească nici de bine, dar nici de rău. A avut aceeași rugăminte la rândul ei și i-a urat să aibă parte numai de bine pe viitor.

„Niciodată nu o să vorbesc de Loredana pentru că a fost ca sora mea. În momentul de față, fiecare este pe drumul ei și atât. Nu pot să zic că totul e bine, da nici nu este rău. Eu îi doresc să fie sănătoasă, să fie fericită, îi doresc tot binele din lume.

Citește și: Cum arăta Loredana Chivu, înainte să debuteze în showbiz.A concurat cu Adelina Pestrițu pentru postul de asistentă Tv la Capatos

Citește și: Loredana Chivu, prima reacție după ce i-a fost incendiată mașina:”Am fost foarte șocată. Am trăit un coșmar și sper din suflet să plătească în fața legii”

Citește și: Dan Negru explică de ce i s-a dus faima de zgârcit și ce discuții sunt în familie despre bani:„Când ajung prin piață, iau mai ieftin'/ EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima reacție privind căsătoria cu Gabi Bădălău:„Sunt fericită'

Aș ruga-o să nu vorbească despre mine că nici eu nu vorbesc despre ea. Așa mi se pare corect pentru că am fost ca surorile. Adică, pentru mine este subiect închis, nu vreau să mă mai întrebe nimeni de Loredana pentru că nu mai am ce să discut. Pentru mine a fost ca sora mea, a fost un om foarte important în viața mea și acum nu mai există deloc. Este mai bine așa. Am iubit-o enorm de mult', a transmis Simona Trașcă.

Loredana Chivu: „Am fost prietene, dar nu o să mai fim niciodată”

Spre deosebire de Simona Trașcu, Loredana Chivu nu pare să regrete că și-a pierdut cea mai bună prietenă. Suține că nu vor mai fi niciodată prietene și că este mai bine ca fiecare să meargă pe drumul ei.

„Nu am nimic cu ea, nu mă interesează ce vrea ea să pară sau ce se întâmplă mai departe, mă interesează doar să să-mi văd de viața mea, de sănătatea mea, de familia mea, de oamenii care mă iubesc și pe care îi iubesc sincer și curat și atât. Eu nu am nimic de declarat despre ea. Am fost prietene, dar nu o să mai fim niciodată', a afirmat și Loredana Chivu. 

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton