De ce s-a despărțit Brigitte de Florin Pastramă: "Simte că a fost doar folosită". Condițiile pe care i le-a pus pentru a se împăca

 Cica Cristina
.

Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit, iar pauza anunțată pune serios sub semnul întrebării viitorul căsniciei lor! Pentru a-și salva relația, se pare că Brigitte i-ar fi dat un ultimatum partenerului ei. Iată ce se întâmplă, de fapt, între cei doi și cum s-a ajuns în situația actuală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit, fosta soție a lui Ilie Năstase fiind cea care a făcut anunțul. Bruneta a mărturisit că nu mai poate suporta violențele din partea afaceristului.

Au o relație controversată, adesea presărată cu violențe în public. Nu de puține ori afaceristul a fost surprins în timp ce își bătea soția. De curând, vedeta a anunțat că nu mai poate sta lângă un bărbat agresiv, iar problemele pe care acesta le are sunt din cauza familiei lui.

‘Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, imi pare rau că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci.

Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! (…) Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie , a anunțat Brigitte la Antena Stars.

„Brigitte nu a mai rezistat psihic”

Acum ies la iveală noi detalii privind momentul care a declanșat scandalul între cei doi și a dus, în cele din urmă, la separarea cuplului. Se pare că Brigitte le-a povestit prietenelor sale de ce a decis să ia o pauză din relația cu Florin.

'Brigitte și Florin au luat o pauză. Brigitte spune că situația din ultimele câteva săptămâni a fost una atât de tensionată încât nu a mai rezistat psihic. De accea s-au despărțit. E adevărat, Florin era și el extrem de tensionat, devenise foarte agresiv, și verbal și în celelate sensuri. Iar totul a pornit de la problemele pe care le are el în familie', a povetit o sursă apropiată brunetei pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Scandalul dintre Brigitte Pastramă și Raluca Podea, mai aprins ca niciodată:”Florin știa că Raluca a avut o relație cu Ilie Năstase”

Citește și: Câți bani primesc Brigitte și Florin Pastramă pentru reality show-ul de la Antena Stars.Au semnat contractul pentru o sumă modică

Citește și: Pepe e vizibil afectat de divorț! A început să plângă, în direct:„Sufăr şi exist, te urăsc, te vreau'

Citește și: Mirela Vaida, totul despre debutul în televiziune, de acum 16 ani:„La prima emisiune am intrat în direct în trening. Am pornit de la munca de jos' / EXCLUSIV

Era bârfită pe la spate”

Tensiunile dintre cei doi s-au intensificat când cei doi au fost plecați la Timișoara, când Florin Pastramă a plecat, fără acte sau telefon și s-a reîntors singur în București. De atunci, cei doi ar fi mereu în scandal, iar tensiunile la cote maxime.

brigitte-florin-2brigitte-florin-2

'Florin i-a arătat niște mesaje pe care le-a primit de la un amic de-al său cu privire la cineva din familie și limbajul pe care îl folosea față de Brigitte. Iar Brigitte ajutase persoana respectivă în ultimele luni cu sume mari de bani, i-a rezolvat mai multe probleme de natură financiară, iar apoi a aflat că, de fapt, era bârfită pe la spate. Mai mult, Brigitte a aflat că respectiva persoană a vândut imaginile din shaormerie din momentul în care ea și Florin s-au certat mai nasol, că dădea informații presei care să o pună în dificultate. Totul pentru că are ea un reality-show și pentru că a îndrăznit să ceară înapoi banii pe care îi împrumutase respectivului', a mai spus prietena lui Brigitte pentru sursa citată.

„Brigitte nu se teme să se despartă definitiv de el”

Brigitte ar simți că nu este suficient de sprijinită de soțul ei în fața familiei lui, care ar vorbi urât despre ea. Brigitte i-ar fi lăsat lui Florin să înțeleagă că pentru a rămâne împreună va trebui să facă efoturi. În caz contrar, bruneta ar avea de gând să se departă definitiv de Florin Pastramă.

'Florin a plecat de acasă, a mers la familia lui, iar acolo toată lumea o vorbește urât pe Brigitte, iar el nu îi ia apărarerea deloc, îi lasă să spună ce vor, parcă i-ar și aproba. Iar asta o supără cel mai tare pe Brigitte, ea simte că a fost doar folosită, că a fost bună doar în momentele când cei din jur aveau nevoie de banii ei. Brigitte i-a spus foarte clar lui Florin că, dacă vrea să rămână soț și soție, trebuie să facă niște schimbări în viața lui. Dacă nu, Brigitte chiar nu se teme să se despartă definitiv de el și să își găsească un bărbat care să o respecte, care să nu vrea doar să profite de pe urma ei', a mai spus prietena lui Brigitte.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton