De ce nu mai vrea Florin Piersic să vorbească despre vârsta lui: „Îmi vine să mă împușc, dar nu am gloanțe”. Ce glumă a făcut despre Nicu Covaci / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

De ce nu mai vrea Florin Piersic să vorbească despre vârsta lui. La o întâlnire cu publicul său, maestrul a mărturisit în glumă că, ori de câte ori își amintește despre acest lucru, îi vine să se împuște, însă nu are gloanțe. Marele actor a participat la un festival de film, ce s-a desfășurat la Brașov, unde a fost fericit să se reîntâlnească cu spectatorii de toate vârstele, care au urmărit filmul Harap Alb, în care el a jucat la 30 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

De ce nu mai vrea Florin Piersic să vorbească despre vârsta lui. Marele actor și-a păstrat farmecul și sinceritatea de care a dat dovadă, de-a lungul timpului. Prezent la un festival de film de la Brașov, artistul a dezvăluit, prin umorul său caracteristic, motivul pentru care nu vrea să mai amintească despre anii pe care-i are.

fb_img_1679396387819-1fb_img_1679396387819-1

Citește și: Cum a ajuns Antonia să joace în filmul Haita de acțiune și ce reacție a avut Alex Velea: „Și copiii iau lecții de actorie. Am învățat de la un cascador profesionist să…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a cerut-o Mihai Petre în căsătorie pe Elwira și cum a fost la nunta lor: „Am trăit și momente emoționante, pentru că tatăl lui Mihai decedase cu ceva timp în urmă' / EXCLUSIV

Citește și: Florin Piersic împlinește 87 de ani. Actorul își sărbătorește ziua pe scenă, alături de Medeea Marinescu: „E o pasăre rară în lumea asta. Legătura noastră…' / EXCLUSIV

Citește și: Florin Piersic, confesiune emoționantă despre mama sa: „Cu lacrimi în ochi, mi-a spus…”

De ce nu mai vrea Florin Piersic să vorbească despre vârsta lui

Florin Piersic nu și-a pierdut șarmul care l-a consacrat. Actorul a împlinit anul acesta vârsta de 87 de ani. Recent, i-a făcut mare plăcere să se reîntâlnească la o 'șuetă' cu brașovenii, la Festivalul de Film Cinemaiubit de la Brașov, unde s-a difuzat filmul Harap Alb, în care a jucat la 30 de ani. Îndrăgitul actor a glumit cu spectatorii și i-a făcut să râdă. Marele actor a mărturisit, în glumă, că de câte ori vorbește despre vârsta sa, îi vine să se împuște.

'Ceilalți sunt plecați la o ceremonie. Cel puțin așa cred eu, dar toată lumea numai la mâncare se gândește. Când am văzut aseară ce mănâncă toți, am înlemnit. Cred că trei sferturi din ce au luat ei au dus înapoi la bucătărie, pentru că nu se putea mânca atâta. Îmi place foarte tare de copilul ăsta, care e Cătălin. Unde ești, Cătăline? Departe te-ai dus.

Am crezut că o să fii mai aproape, să mai filmezi, să te mai bucuri de mine. Dar, în sfârșit, Cătălin și un alt prieten foarte bun, îl cunosc de foarte multă vreme. La ziua mea de naștere, când am împlinit aproape 100 de ani, trebuie să vă spun… De câte ori vorbesc de vârstă, îmi vine să mă împușc, dar nu am gloanțe. Pe cuvântul meu', a mărturisit Florin Piersic la Cinema Astra din Brașov, înainte să se transmită filmul Harap Alb.

Florin Piersic: 'Care la mulți ani? La 80 și 100 de ani cât am eu acuma, iar la mulți ani?'

Florin Piersic le-a mulțumit organizatorilor pentru grija pe care au avut-o față de actorii care au venit la Festivalul de Film Cinemaiubit de la Brașov. Din nou, acesta a glumit despre vârsta lui.

'Toți sunteți tineri, sunteți nemaipomeniți. Și gata, toți îmi spun 'La mulți ani!'. Care 'La mulți ani?' La 80 și 100 de ani, cât am eu acuma, iar 'La mulți ani?' Care 'La mulți ani?' Omul ăsta, pe care recunosc că îl am în suflet, Cătălin, și care a organizat împreună cu Adrian Bucă, să îi dea Dumnezeu sănătate, a avut o grijă de noi, splendidă.

Aseară, umbla de la o masă la alta, să ne întrebe dacă e bună mâncarea, dacă am mâncat… Bravo! Să vă dea Dumnezeu sănătate, copii. Și anul viitor să mai faceți o sărbătoare fără mine. Pentru că eu nu o să fiu…', a mai spus Florin Piersic. Actorul a mai spus că este foarte ocupat, dar va merge din oraș în oraș cu Harap Alb, împreună cu Vlad Rădescu și Mircea Diaconu.

Florin Piersic: „Ce, numai Covaci să fie genial?'

Marele actor a făcut o glumă și la adresa lui Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, care se afla în sală. Piersic a ținut să îi mulțumească și unei apropiate, care are grijă ca tot ce ține de actor să iasă bine.

'Mergem să ne întâlnim cu publicul spectator. Ce, numai Covaci să fie genial și să fie cu toți instrumentiștii după el? Mă, nu ți-e rușine? Pe noi nu ne iei? Puțin. Că voi cântați pe la toate sălile. Vreau să spun că, de fapt, sunt pus pe șotii, vorba vine. Vreau să fiu cu dvs. vesel, chiar dacă astăzi am fost corectat de doamna Muntean, care e o foarte bună apropiată, prietenă a mea, a sufletului meu.

Și datorită ei, fiind prietenă cu mine de peste 45 de ani, un om care a avut grijă de viața mea, totdeauna a încercat ca lucrurile care se întâmplă cu mine să fie bune. Doamna Muntean e și dumneaei 'vinovată' de venirea mea la Cătălin și la domnul Adi Bucă. Dar e vinovată de faptul că m-a presat și îmi face plăcere să vă spun', a mai spus Florin Piersic.

Florin Piersic: „La matematică am fost cel mai prost din tot liceul'

Florin Piersic a vorbit și despre cartea sa, pe care a mărturisit că a scris-o în numai câteva săptămâni. Actorul le-a mai spus tinerilor să socotească câți ani au trecut de când a jucat el în filmul Harap Alb, când avea 30 de ani, și până acum. În același timp, a dezvăluit că el nu era deloc bun la matematică.

'Am spus că vă dăruiesc, maestre, cartea mea, pe care am scris-o în câteva săptămâni, ca un fel de șuetă pe care o am cu dumneavoastră. Deci, nu e o carte în care să găsiți niște fraze extraordinare. Să spuneți: 'Bă, ce deștept este ăsta!' Cum vorbesc acum cu dvs., așa e scrisă și cartea. Se cheamă 'Viața este o poveste'. Puncte, puncte.

Asta e introducerea mea. Noi, astăzi, ne-am întâlnit la acest film, pe care îl ador. În primul rând, că nu îmi vine să cred că eu sunt ăla care, la 30 de ani, am făcut filmul ăsta. Vă dați seama, voi ăștia care sunteți studenți și sunteți tineri, ce se întâmplă de la 30 și până la 80, câți ani au trecut? Mulți. Nu vreau să îi număr, că la matematică am fost cel mai prost din tot liceul. Nu-mi vine să cred, văd pe ecran, că atunci puteam să arăt în felul acesta. Îmi vine să mă pup pe ecran', a mai povestit Florin Piersic.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton