De ce nu-și dezvăluie identitatea Carla's Dreams de la SuperStar România: "Uneori nu e doar despre succes"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Este celebru, însă preferă să se bucure de succes din spatele măștii! Carla’s Dreams, juratul de la SuperStar România ne-a răspuns la toate curiozitățile… în stilul propriu. Hotărât lucru, artistul nu renunță la unda de mister care-l înconjoară cu una, cu două, dar, în pofida faptului că-și ascunde identitatea, am pătruns puțin în spatele măștii…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Hei! Trebuie să recunosc că e provocare pentru să intervievez un artist a cărui identitate, chiar și la 8 ani de la debutul în România, încă reprezintă un mister… Așa că o să încep timid: cum te-ai descurcat în perioada asta care a lovit atât de tare lumea întreagă și cu precădere lumea artistică?

Mai bine decât unii și mai rău decât alții. Pot spune că primele luni chiar au fost binevenite, în sensul că mi-au dat posibilitatea să mă liniștesc un pic. Și au prins bine. După ceva timp, a început să ni se facă dor de muzică, de fani, de concerte. Acum suntem iar pe scenă. Și chiar și într-un format nou, la PRO TV „SuperStar. E plăcut.

Carlas-Dreams-1Carlas-Dreams-1

Carla’s Dreams: „Savurez succesul, dar nu cu toți'

De mult am o curiozitate… Cum e să fii atât de faimos și, totuși, paradoxal, să trăiești în anonimat? Mă gândesc că poate am fost în proximitatea ta cândva și habar n-am avut…

Faimos, dacă insiști să folosești acest termen, nu sunt eu, ci proiectul. Băiatul din proiect se simte bine, am vorbit chiar ieri cu el. (zâmbește)

Citește și: Carla’s Dreams vorbeşte despre retragerea din muzică.Dezvăluiri din viaţa artistului

Citește și: Cum a acceptat Carlas Dreams propunerea de a fi jurat la SuperStar România:”Nu eram convins…'

Citește și: Ce a pățit Cristina Cioran cu puțin timp înainte de nașterea prematură:„Am pus mâna și copilul…'

Citește și: O vloggeriță a devenit virală după pe TikTok după ce a demonstrat cum o schimbă machiajul

Clar a fost alegerea ta, dar nu pot să nu mă întreb dacă, aflat, să zicem,
undeva unde se asculta muzica voastră, n-ai simțit niciodată nevoia să zici: „Bă băieți, uite, eu sunt ăla de la Carlas Dreams!. Pe scurt, te întreb dacă n-ai dorit niciodată să-ți savurezi succesul nu doar din spatele măștii.

Eu îl „savurez, dar nu cu toți și nu oriunde. Și uneori nu este doar despre
succes. Sau nu pentru noi/mine.

Carla’s Dreams: „Totul e relativ'

Faptul că identitățile voastre sunt un mister pentru cei mai mulți a incitat și a atras atenția. Piesele voastre sunt fabuloase și, cu siguranță, nu era nevoie de „artificii, dar crezi că, într-o oarecare măsură, a contat și faptul că aveți o prezență scenică aparte?

Cred că a contat în stadiile incipiente ale proiectului, dar nu cred că mai contează acum. Anume pentru că imaginea nu se schimbă, dar muzica – da. Totul e relativ și ceea ce pentru noi înseamnă multă muncă pentru altcineva e floare la ureche. Și invers. În detalii nu vom intra, dar pot spune că ușor nu a fost. Nu știm cât și dacă a contat, aici fanii pot răspunde mai bine în locul nostru.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE SEPTEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton