De ce nu și-a refăcut Andreea Bălan viața după divorțul de George Burcea: ”Nu e atât de simplu”

 Calin Maria Bianca
.

De ce nu și-a refăcut Andreea Bălan viața după divorțul de George Burcea. Nu sunt deloc puțini cei care și-au pus această întrebare. Actorul a ales să se afișeze cu cineva la scurt timp după anunțul despărțirii, pe când îndrăgita artista nici la câțiva ani de la terminarea divorțului. Totuși, este un motiv la mijloc pentru care cântăreața este tot singură și nu prezentat pe nimeni fetelor ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și George Burcea s-au iubit cu foc o perioadă de timp. Din rodul iubirii lor, știm cu toții că au rezultat două fetițe, care acum stau cu mama lor. Bineînțeles, încă de când s-a separat de tatăl micuțelor, artista a pus pe primul loc creșterea și educația lor. A lăsat astfel pe locul doi situația amoroasă, axându-se doar pe Ela și Clara, cât și pe carieră.

veste-neasteptata-despre-andreea-balan-si-george-burcea-ce-se-intampla-intre-ei-inainte-de-divort1-1veste-neasteptata-despre-andreea-balan-si-george-burcea-ce-se-intampla-intre-ei-inainte-de-divort1-1

George Burcea însă nu a dus griji precum Andreea Bălan. Actorul și-a continuat viața și a intrat într-o nouă relație la scurt timp. Acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Viviana Sposub, iar fanii Andreei Bălan se întreabă de ce nu a făcut și ea același lucru.

Citește și: Bogdan de la Ploiești, după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată:”Sper să le cânt la botez”

Citește și: Ce nume îi plac lui Theo Rose pentru copiii ei:'Dacă o să am un băiat…'

Citește și: Ani Crețu s-a căsătorit după 14 ani de relație.Primele imagini de la nuntă

Citește și: Nea Mărin se pensionează, la 65 de ani:„Nu o să mă opresc din toată activitatea'

De ce nu și-a refăcut Andreea Bălan viața după divorțul de George Burcea

Andreea Bălan nu a mai ezitat și a vorbit deschis despre situația ei amoroasă. Artista a declarat în cadrul unui podcast faptul că în continuare este singură și încă de când s-a despărțit de tatăl fiicelor sale, nu a adus vreun bărbat acasă pentru a-l cunoaște fetele ei. Cântăreața susține că este gata să iubească, însă este mult mai atentă la alegerile ei, mai ales înainte de a-l prezenta micuțelor.

După ce te desparți de tatăl copiilor, îți refaci mai greu viața. Copiii sunt la tine, ca mamă. Ca să faci o altă relație, bărbatul trebuie să te ia cu tot ce ai tu, de la copii, la mamă sau la bone. Tații își refac viața mai ușor, că pe ei îl vizitează copii mai rar.', a spus Andreea Bălan în cadrul unui podcast, pe Youtube.

Andreea Bălan: 'Este mai dificil'

Andreea Bălan a explicat că este mult mai greu pentru ea să găsească pe cineva. Artista are și o serie de motive, unul dintre ele fiind că este o femeie cu copii acasă și nu orice bărbat își poate asuma acest lucru. Un alt motiv pentru care este singură se datorează și faptului că vrea o prezență masculină bună în viața fetelor ei, de la care micuțele să aibă ce să învețe.

'Poți să-ți refaci viața, doar că este mai dificil, pentru că eu, ca mamă, trebuie să mă gândesc de șapte ori cu cine ies la date sau cu cine continui o relație pentru că mă proiectez în viitor și mă întreb ce învață fetele mele de la bărbatul respectiv. La un moment dat, peste un an, doi sau trei va locui cu fetele mele, va trebui să fie un exemplu pentru ele. Trebuie să se accepte reciproc. Durează puțin mai mult procesul ăsta și nu e atât de simplu, față de un tată care nu locuiește cu copiii.', a mai completat Andreea Bălan.

În ce relații a rămas Andreea Bălan cu tatăl fetițelor

A vorbit fără perdea despre motivul pentru care încă nu s-a afișat cu un bărbat și nu a prezentat vreunul fiicelor sale. Tot așa a explicat și care este relația ei cu George Burcea. Din nefericire, deși toți se așteptau ca după divorț lucrurile să se îndrepte spre bine, nici acum cei doi nu vorbesc. Nu au o relație nici de amiciție și nici de respect de dragul fiicelor pe care le au împreună. Cu toate astea, micuțele se bucură și de compania mamei lor pe deplin, cât și de a tatălui.

‘Relația cu tatăl fetițelor este inexistentă. Important este că el vine din când în când și le vede, restul nu mai contează. Eu îi urez numai de bine, tocmai pentru că vreau să mă eliberez de orice sentiment negativ. Restul lucrurilor sunt pur logistice. (…) În interior îmi doresc să am numai lucruri frumoase și lucruri de bine pentru toți oamenii care au fost la un moment dat în viața mea și care mi-au greșit.’ a dezvăluit artista într-un vlog motivațional, publicat pe canalul său de YouTube.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton