De ce nu s-au cununat religios Marcel Pavel și soția lui, după 30 de ani de relație: ”Vom face acest pas atunci când...”

 Cruceru Cristina
.

De ce nu s-au cununat religios Marcel Pavel și soția lui! Celebrul artist a vorbit despre povestea de iubire pe care o trăiește de 30 de ani alături de soția lui, Violeta. Cei doi sunt împreună din 1992, iar căsătoriți civil din 1996. Totuși, aceștia nu au făcut niciodată cununia religioasă, iar cântărețul a spus acum și de ce!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Marcel Pavel și soția lui, Violeta, nu sunt cununați religios, deși trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 30 de ani. Cei doi sunt împreună din anul 1992 și căsătoriți civil din 1996. Sunt împreună de 30 de ani și au o familie minunată, însă nu s-au cununat niciodată religios. Interpretul, în vârstă de 62 de ani, a spus că și-a dorit întotdeauna familia unită, lucru care se și întâmplă. Acesta este căsătorit cu Violeta, fostă balerină la Teatrul Balșoi din Moscova de 26 de ani.

Marcel-PavelMarcel-Pavel

Secretul relației de durată este dragostea de familie, spune artistul. 'Suntem împreună din 1992, dar cu acte din anul 1996. Dragostea de familie, încrederea în celălalt, aceasta e rețeta. Așa funcționează o relație de durată. Întotdeauna mi-am dorit ca familia să fie unită. Am respect față de această celulă a societății, care este familia. Nu m-a furat succesul ca pe alții', a declarat Marcel Pavel, pentru Fanatik.ro

Citește și: Ce bine arată Violeta, soţia lui Marcel Pavel,la 48 de ani! Povestea lor de dragoste este demnă de un film

Citește și: Soția lui Marcel Pavel suferă pentru rudele ei din Rusia, în contextul războiului cu Ucraina: „Inima ei este frântă”

Citește și: Kate Middleton, apariție sexy la premiera filmului „Top Gun: Maverick”. A avut o rochie cu umerii goi

Citește și: Ciprian Marica își dorește să plece din România: „Vreau să-mi protejez copiii”

De ce nu s-au cununat religios Marcel Pavel și soția lui

În ciuda a celor 30 de ani împreună, care se împlinesc anul acesta, Marcel Pavel și Violeta nu au ajuns în fața altarului până acum. Artistul a vorbit despre acest subiect, mărturisind că a fost alegerea fostei balerine, iar el i-a respectat-o. Totuși, Marcel Pavel recunoaște că are momente când se gândește la acest lucru și nu omite ca pe viitor să se și întâmple.

'A fost alegerea soției mele să nu facem cununia religioasă, dar este o vorbă, niciodată să nu spui niciodată. De câțiva ani mă tot gândesc la acest lucru. Vom face acest pas atunci când va veni momentul', a mai spus cântărețul, pentru sursa citată.

Iuvenalia, fiica celor doi, a pășit pe urmele mamei

Iuvenalia, fetița cuplului, a pășit pe urmele mamei ei și urmează lecții de balet. 'Fetița mea face balet, de patru ani, și ia lecții de pian, de doi ani de zile. Vedem ce va fi în viitor. Să mai crească. Abia din clasa a V-a cred că vom știi mai bine ce va face', a mai spus Marcel Pavel, pentru Fanatik.

Sursă foto: Facebook, Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton