De ce nu s-au căsătorit Iuliana Marciuc și Adrian Enache, deși sunt împreună de 25 de ani: "Când căsătoria nu este făcută în tinerețe..."/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Iuliana Marciuc trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 25 de ani cu Adrian Enache. Se numără printre cele mai longevive cupluri din showbiz, iar realizatoarea emisiunii „Destine ca-n filme' ne-a vorbit despre secretele unei relații de durată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

E greu de crezut că povestea de iubire dintre tine și Adrian Enache a depășit sfertul de secol! Chiar dacă puțini vă dădeau șanse la începutul relației, acum sunteți unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz… În ce s-a transformat dragostea la prima vedere de-a lungul anilor?

Nu știu cine sunt acei mulți care ne dădeau puține șanse pentru că, de foarte multe ori, prietenii din jur ne spun: „Haideți să ne mai întâlnim ca să ne mai hrănim și noi cu povestea voastră de iubire!. Îmi amintesc că mulți ne căutau anturajul pentru că le plăcea cum ne comportăm unul cu celălalt. Și același lucru se întâmplă și acum. Noi am înțeles că dragostea se întreține cu grijă și atenție, cu surprize de ambele părți și cu lucruri mici care pot aduce bucurii mari. Sigur și cu respect, admirație și multă iubire!

Iuliana-Marciuc-1Iuliana-Marciuc-1

Iuliana Marciuc: „Nu ne plictisim niciodată unul de altul'

La un moment dat spuneai, citez, „Căsătoria cred că e principalul motiv de divorț. De ce crezi asta? V-ați mai răzgândit de atunci sau vă mulțumiți cu statutul de eterni logodnici?

Nu, nu m-am răzgândit, atâta timp cât văd în jurul meu destrămându-se atâtea povești. Multe dintre ele cu final neașteptat. Da, consider că, de cele mai multe ori, când căsătoria nu este făcută în tinerețe, aduce cu sine tot felul de îngrădiri mai mult în mintea celor implicați decât în realitate.

Citește și: De ce nu se căsătoresc Iuliana Marciuc și Adrian Enache:”Căsătoria e principalul motiv de divorţ”

Citește și: Adrian Enache și Iuliana Marciuc arată bine, dar băiatul lor îi întrece.David a împlinit 14 ani și e frumos de pică!

Citește și: Cum și-a cunoscut Cristi Iacob soția și cum a rezistat mariajul:„Mă acceptă și când sunt tâmpit. Reciproca e valabilă'/ EXCLUSIV

Citește și: Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu, cel mai nou cuplu din showbiz!„S-a despărțit de Mimi!'

În perioada asta, cu siguranță și Adrian a stat mai mult pe acasă. Cum a fost pentru două persoane energice și active să împartă spațiul comun mai mult timp ca de obicei?

Cred că pentru foarte multe cupluri a fost o perioadă de încercări. Au rămas însă împreună cei care au avut o bază reală, solidă. Noi nu ne plictisim niciodată unul de altul, așa că nu ne-am plictisit nici de această dată. Timpul a trecut foarte repede pentru că am încercat în fiecare zi să aducem ceva nou: fie un meniu pregătit special, un joc de cărți alături de David, un film pe care îl vedeam împreună sau o discuție online cu prietenii de departe. Am descoperit că putem face multe lucruri împreună. Eu am făcut gimnastică online, Adrian și-a continuat activitatea fizică mergând la alergări. Am găsit zilnic ceva de făcut pentru a petrece un timp calitativ.

Iuliana Marciuc: „Nu ținem supărare'

Bănuiesc că, pasionali cum sunteți, între voi se mai aprind și scântei… Cine este cel care îngroapă primul securea războiului și cine ține supărarea cel mai mult?

Supărarea nu o ținem niciodată și, sincer, niciodată nu trebuie să te culci supărat și să uiți să spui „Noapte bună!. Este evident că dintre noi doi eu sunt cea mai diplomată și am învățat cu timpul că e mai bine, atunci când ies scântei, să dispar din cameră. Atunci, Adrian râde și îmi spune: „Ce faci, iar m-ai lăsat să dezbat singur?. Și așa-zisa ceartă se transformă într-un nou prilej de înțelegere.

Sursa foto: Facebook, PR

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE APRILIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE DEJA LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton