De ce nu mai poartă Ștefania inelul de logodnă. Primele declarații, după ce s-a spus că s-a despărțit de Speak

 Cica Cristina
.

Ștefania nu mai poartă de ceva vreme inelul de logodnă primit de la Speak. Imediat s-au născut speculații privind o posibilă despărțire. Ștefania rupe tăcerea acum și spune adevărul daca mai sunt sau nu împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ștefania a avut parte de o cerere în căsătorie emoționantă la Asia Express. Cei doi au vorbit în repetate rânduri despre cum și-ar dori să arate nunta și au pus la punct mai multe detalii. Totuși, în ultima vreme s-a observat un detaliu care au pus fanii pe gânduri.

În momentul în care remarcat că artista nu mai poartă inelul de logodnă au luat naștere speculații privind o posibilă ruptură în relație.

Speak-Stefania-1Speak-Stefania-1

Ștefania și Speak nu s-au despărțit

Acum, Ștefania rupe tăcerea și clarifică faptul că ea și Speak nu s-au despărțit. A explicat și de ce nu mai poartă inelul de logodnă.

Totul a pornit de la un mic incident. Vedeta și-a dat jos inelul pentru a nu mai pierde pietrele prețioase, cum i s-a întâmplat cu una dintre ele. A spus răspicat că nu s-a pus problema unei despărțiri. Mai mult, celor doi pare să le meargă extrem de bine împreună.

Am citit și noi acele titluri (…). Nu port inelul pentru că nu vreau să păţească nimic. S-a întâmplat să-mi cadă o piatră, am pus-o şi a căzut alta şi nu era ok. Prefer să îl port doar la ocazii speciale, în rest, e acolo. Deci nu, nu ne-am despărţit', a spus Ștefania la Antena Stars.

Citește și: Ștefania a povestit totul despre nunta cu Speak:”Vreau să fie în genul american, cu invitaţi într-o grădină”. Când va avea loc marele eveniment

Citește și: Ștefania și Speak, primele declarații după ce au pierdut marele premiu la Asia Express:”Am câștigat cea mai de preț comoară, pe noi doi”

Citește și: Cum arată Gina Pistol în luna a 7-a de sarcină.„Sunt foarte multe kilograme. Și trebuie să fac ceva'

Citește și: Mioara Roman, internată la spital.Starea ei s-a agravat

Speak și Ștefania s-au mutat în casă nouă

În primăvara anului trecut, imediat ce s-au întors de la Asia Express, Speak și Ștefania au demonstrat că sunt tot mai pregătiți să-și întemeieze o familie. Cei doi au luat decizia atunci de a se muta împreună într-o casă mai spațioasă, în zona Cernica, la doar câteva străduțe de vechiul apartament.

Speak și iubita lui nu au renunțat la vechiul apartament, iar vila cu trei etaje este deocamdată închiriată, însă cei doi au făcut toate amenajările necesare pentru a se simți acolo ca acasă.

‘Casa nu este a noastră, am închiriat-o. Noi avem un apartament tot în zonă, dar am vrut să locuim la casă, am luat-o complet mobilată și am mai contribuit și noi cu câte ceva… Ce am vrut neapărat să avem. Am pus  gazon, am vopsit gardul, am cumpărat chiar grătar cu cărbuni. Am umblat puțin și la mobilă, pe undeva’, a povestit Speak pentru Cancan.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton