De ce nu își expun Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva fiul: „Nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că...”/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva nu au postat până acum nicio fotografie cu chipul fiului lor, Alexandru și momentan nici nu intenționează să-și expună fiul. Și ne-au spus și motivele pentru care au luat această decizie! Micuțul are aproape trei ani, deja merge la grădiniță și își uimește părinții în fiecare zi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cu siguranță, mulți s-ar fi așteptat să îl vadă în acest pictorial și pe Alexandru. Voi nu ați făcut publică nici până acum o fotografie cu el… De ce ați luat această decizie? Și când credeți că se vor schimba lucrurile, când îl veți expune?

Lavinia: În primul rând, dacă am fi venit cu Alexandru la şedinţa foto, probabil am fi terminat în trei zile, lux pe care nu ni-l permitem. (zâmbește) Alexandru este foarte năstruşnic acum. Dar, în acelaşi timp, nu ne-am dorit să-l expunem momentan. Cu siguranţă vom face acest lucru atunci când vom simţi.

Lavinia-Pirva-Stefan-Banica-1Lavinia-Pirva-Stefan-Banica-1

Ștefan: Alexandru are tot dreptul să se bucure de copilăria lui, nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că e copilul nostru. Doamne fereşte!, nu ne ascundem de lucrul ăsta, dar nici nu-l băgăm în faţă doar de dragul de a apărea. Îmi doresc să se dezvolte exact ca un copil normal, fără presiuni venite din afară.

Lavinia Pîrva: „Am primit propuneri care să-l implice şi pe Alexandru'

Lavinia ai o activitate intensă pe Instagram. Ai primit propuneri de contracte care să îl implice și pe Alexandru? Cum ai gestionat totul?

Am primit propuneri care să-l implice şi pe Alexandru şi am acceptat doar în contextul în care într-adevăr mi-a plăcut produsul respectiv, am verificat că e un produs bun pentru mine, pentru copilul meu şi, implicit, l-am recomandat mai departe celor care mă urmăresc.

Citește și: Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, pe coperta VIVA! de aprilie! Au dezvăluit secretele relației de 10 ani:„Aceste lucruri vor funcţiona tot timpul perfect, într-un cuplu'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce reproșuri îi face Ștefan Bănică soției lui, Lavinia Pîrva:„Că sunt mult prea…'

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Bianca Rus din cauza kilogramelor în plus:”Am fost exclusă din societate, din cercurile mele de prieteni”

Citește și: Cine i-a surprins pe Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, în timp ce făceau amor:”A intrat peste noi”

Ștefan Bănică: „Este un copil cu foarte mult farmec'

Peste foarte puțin timp, Alexandru va împlini trei ani. Merge la grădiniță? Cum este el, la trei ani? Cu ce vă uimește?

L: Of, Doamne! Ne uimeşte în fiecare zi. Cred că o să rămân cu o față uimită mult timp de acum încolo. (zâmbește) Am rămas blocată acolo, asta pentru că Alexandru în fiecare zi evoluează într-un mod accelerat şi surprinzător. Este un copil plin de energie şi cu un farmec aparte, lucru pe care mi l-am dorit încă de când era în burtică. Merge la grădiniţă de câteva luni şi îi place foarte mult să fie înconjurat de copii.

Ș: Alexandru are simţul umorului, e isteţ, face ghiduşii, îi place muzica, îi place să danseze. E greu de enumerat ce crede un tată despre copilul lui fără a fi subiectiv şi fără a exagera, ceea ce eu încerc să nu fac. Dar este un copil cu foarte mult farmec.

Ștefan Bănică: „Mi se pare că un copil vine pe lume când vrei tu'

Vă mai doriți copii?

L: Nu. (zâmbește)

Ș: Am trei copii şi îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că toţi trei sunt mai mult decât mi-am închipuit. Nu mi se pare că un copil vine pe lume când vrei tu. Ai impresia că tu decizi când vrei să devii părinte. E doar o senzaţie, mi se pare că lucrurile sunt predestinate. N-aş fi crezut niciodată că o să am un copil la 51 de ani, dar mă bucur enorm. Aşa că nu ştiu ce să răspund la întrebarea ta. (zâmbește)

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton