De ce nu apare fiica lui Dem Rădulescu niciodată cu ținute decoltate: ”În film am apărut nud, deci nu curajul îmi lipsește”

 Oana Popoiag
.

Aflată la debutul în lungmetraj, în filmul Urma, Irina Rădulescu, fiica regretatului Dem Rădulescu, ne-a povestit despre noua experiență, unde nu s-a ferit să joace o scenă de nuditate. În spatele camerelor, deși posesoarea unor forme care le-ar face invidioase pe alte femei, actrița nu mizează defel pe ținute provocatoare.

Irina, nu știm mai nimic despre viața ta din spatele cortinei. Cum arată această viață, ce pasiuni ai, ce povești, ce stare civilă?
Despre starea civilă am cel mai puțin de spus – necăsătorită. Cât despre pasiuni și activități, nu ne ajunge spațiul de interviu să povestim. (râde) Mă hrănesc din celelalte arte atunci când nu lucrez – muzică, dans. O fac fie practicând de plăcere, fie urmărind artiștii mei de suflet.

VIVA! de martie

Ți s-a spus vreodată că ar trebui să-ți pui atuurile fizice mai mult în valoare în social media? Nu apari niciodată cu decolteu, ești o prezență discretă, deși mama-natură a fost generoasă cu tine.
Cu siguranță că niște poze mai explicite ar avea mai mult succes, dar eu sunt mai degrabă implicită! Hahahahaha! Sunt un suflet de artist – prefer sugestia în favoarea expunerii, ce vreți de la mine?! (zâmbește) Un lucru e cert – nu am idei fixe! În film am apărut nud. Deci nu curajul îmi lipsește, ci contextul propice.
În Urma/Legacy ai o secvență de nuditate. Îți e dificil, totuși, să joci astfel de scene, îți stă pe creier cu o seară înainte de filmarea respectivă, te stresează?
Atâta vreme cât este o consecință firească a situației scenice, dramatice, a situației de viață ilustrate, nuditatea are un rost. Dacă e doar scop în sine, cum e în genul de poze care au succes pe rețelele de socializare, nu e în sfera mea de interes! Pentru mine, nuditatea trebuie să aibă o formă artistică, poetică, misterioasă, în ciuda expunerii propriu-zise. Toate acestea fac ca nuditatea să nu fie un motiv de stres, ci mai degrabă o provocare.
Câte inimi au răpit ochii tăi? Ai fost cerută în căsătorie până acum?
Ochii nu m-au lăsat la greu, recunosc! Și tot ei m-au ajutat să ocolesc cu diplomație subiectul căsătoriei… Să dorești să-ți unești viața cu cineva e o pornire lăuntrica pe care (încă!) nu am simțit-o.
Ești greu de cucerit, Irina? Au mult de „muncă bărbații care aspiră la un loc în inima ta?
Eu să știu? Ei știu! (râde) n

fiica lui Dem Rădulescufiica lui Dem Rădulescu

Foto: Șerban Călin, PR, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton