De ce Maria Chițu nu poartă costum de baie la Survivor

 Mirea Roxana
.

Maria Chițu este una dintre fetele noi de la Survivor România și pare că s-a integrat rapid în echipa Războinicilor. Aceasta a câștigat repede simpatia publicului, iar sora ei, cea care administrează contul de Instagram al Mariei în această perioadă, a răspuns la o serie de intrebări din partea internauților. Oamenii au observat că Maria Chițu nu poartă costum de baie la Survivor și au fost curioși să știe de ce.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Maria Chițu, de la Survivor România, s-a integrat destul de repede în echipa Războinicilor. Tânăra, în vârstă de 20 de ani, a vrut să participe în competiția difuzată de Kanald D din dorința de a-și depăși limitele.

ma11-1ma11-1

Maria Chițu a câștigat admirația publicului, iar oamenii sunt dornici să afle cât mai multe lucuri despre noua concurentă. Sora Războinicei, care îi administrează contul de Instagram, a organizat o sesiune de întrebări, iar internauții au avut curiozități cât mai diverse. Una dintre acestea a fost legată de motivul pentru care Maria Chițu nu poartă costum de baie la Survivor.

Mereu a fost genul de persoană căreia nu i-a plăcut să arate totul, mereu lasă loc pentru imaginație, atât psihic, cât și fizic', a explicat persoana care îi administrează contul de Instagram Mariei Chițu.

Citește și: Andreea Antonescu, dezvăluiri deocheate de la Survivor:”Un Faimos mi-a cerut să fac topless”

Citește și: Ana Porgras, totul despre relația cu Zanni de la Survivor.„E mult mai mult decât iubire'

Citește și: Gheorghe Zamfir, despre soția cu 44 de ani mai tânără:„E un înger, nu ajungem la 80 de ani fără ea'

Citește și: Oana Radu își schimbă silicoanele:„E ceva ce mă complexează, ceva cu care e greu de trăit'

Cine este Maria Chițu de la Survivor

Maria Chițu este cea mai nouă concurentă de la Survivor și s-a alăturat Războinicilor în competiția de la Kanal D. Tânăra a reușit să aducă și primele puncte, chiar din ziua în care a intrat pe traseu.

Din dorința de a face față tuturor provocărilor din Republica Dominicană și ambiția pe care o are atunci când vine vorba despre concursuri, Maria Chițu s-a înscris la Survivor România. Concurenta s-a înscris la casting alături de fratele ei, însă doar ea a fost selectată. Maria mai are o soră mai mică, în vârstă de 14 ani.

De la vârsta de 15 ani, Maria practică dansul latino și, din imaginile publicate pe rețelele de socializare, reiese că adoră să pozeze sexy. A studiat un an la Facultatea de Business și Turism, însă a renunțat pentru că și-a dat seama că nu este ceea ce își dorește. Maria Chițu de la Survivor a lucrat ca asistent manager, hostess și a colaborat cu agenții de modelling.

Preferatul Mariei Chițu din echipa Războinicilor a fost Musty, dar,cum acesta a fost eliminat, acum este Marius Crăciun.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton