De ce a lipsit Cătălin Măruță de la emisiune: "Într-o viață, cu toții avem momente de..."

 Cica Cristina
.

De ce a lipsit Cătălin Măruță de la emisiune? Este întrebarea care stă pe buzele tututor, după ce moderatorul a lipsit din emisiunea „La Măruță'. Prezentatorul a postat pe rețelele de socializare motivul pentru care a lipsit astăzi, 17 iunie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cătălin Măruță a lipsit de la emisiune, astăzi, 17 iunie. Moderatorul nu a putut veni astăzi la emisiune din cauza faptului că a participat la sebarea de la grădiniță a fiicei lui, Eva.

De-ce-a-lipsit-catalin-maruta-de-la-emisiune-1De-ce-a-lipsit-catalin-maruta-de-la-emisiune-1

De ce a lipsit Cătălin Măruță de la emisiune

Cătălin Măruță a subliniat că este un moment important în viața fetiței sale, Eva, de la care nu a vrut să lipsească. Astfel, Cătălin Măruță a lipsit din ediția de azi. Eva urmează să înceapă din toamnă școala, iar tatăl ei nu a vrut să rateze un moment atât de important în viața ei.

„Într-o viață, cu toții avem momente de neratat. Astăzi eu am parte de unul: fetița mea are serbare la grădiniță. Este ultima zi acolo, din toamnă începe școala! Eva este tare emoționată (dar nu mai mult decât noi!), și-a făcut și bucle, s-a gândit cum să se iîmbrace. Sunt mândru că mi-am dat seama că nu pot lipsi de la eveniment și foarte recunoscător pentru că am o echipă de nota 10 care m-a ajutat și împreună am găsit soluții ca în prima parte a emisiunii să nu fiu în platou, ci la serbare, cu familia mea. Azi e o zi cu multă, multă fericire!', a transmis Cătălin Măruță pe rețelele de socializare.

Citește și: Alex Velea răbufnește la adresa lui Cătălin Măruță:„Calcă pe cadavre. S-a dus prea departe'

Citește și: De ce au fost certați Oana Zăvoranu și Cătălin Măruță timp de 10 ani:„Am îngropat securea războiului'

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 13 ani de căsnicie:'Da, este adevărat'

Citește și: Răzvan Simion, atac subtil la Lidia Buble, în direct:„Eu de un an și ceva nu am probleme…'

Când a lipsit Cătălin Măruță ultima dată de la emisiune

Cătălin Măruță a lipsit ultima dată din platou când a avut COVID-19. Cu toate acestea, el a continuat emisiunea de acasă, la acel moment.

Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe', a transmis el la acel moment.

Cătălin Măruță, în conflict cu Alex Velea

Conflict între Alex Velea și Cătălin Măruță. Artistul nu vrea să mai audă de prezentatorul TV după ce acesta ar fi vorbit de mai multe ori despre el și despre Antonia, punându-i într-o lumină proastă. Alex Velea i-a transmis lui Cătălin Măruță un mesaj dur.

„Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa.

N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam ‘, a spus Alex Velea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton