De ce a fost înlocuit Dan Capatos la Xtra Night Show și cine i-a ținut locul

 Mirea Roxana
.

De ce a fost înlocuit Dan Capatos la Xtra Night Show și cine i-a ținut locul. Fanii emisiunii de la Antena Stars au avut parte de o surpriză. Cu siguranță, aceștia nu se așteptau să nu îl vadă la pupitrul emisiunii Xtra Night Show pe Dan Capatos. De ce a lipsit prezentatorul TV din emisiune și cine l-a înlocuit temoporar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De ce a fost înlocuit Dan Capatos la Xtra Night Show și cine i-a ținut locul. Telespectatorii au avut parte de o surpriză la care clar nu se așteptau. La pupitrul emisisiunii Xtra Night Show, de la Antena Stars, nu s-a mai aflat Dan Capatos. Acesta a fost înlocuit chiar de către Paula Chirilă. Totuși, să nu va imaginați că schimbarea este definitivă. Celebrul prezentator TV a lipsit motivat de la Xtra Night Show.

d1-2d1-2

Paula Chirilă și Cătălin Bordea nu s-au putut abține și au glume pe seama absenței lui Dan Capatos din platoul emisiunii de la Antena Stars.

„M-am cocoțat aici, pentru că am văzut că este locul gol, m-am primenit frumos ca să  fiu o drăguță', a glumit Paula Chirilă, stând pe scaunul pe care de obicei se afla Dan Capatos.

Citește și: Cristina Ciobănașu a postat o fotografie cu Vlad Gherman după ce s-a aflat că are un nou iubit:„Suntem liberi să…'

Citește și: Primele imagini de la înmormântarea lui Ion Caramitru.Cine a venit să-l conducă pe ultimul drum pe marele actor

Citește și: Zanni și-a cumpărat casă cu banii de la Survivor.Primele imagini din locuința artistului

Citește și: Zeci de coroane și lumânări aprinse la mormântul lui Ion Caramitru.Actorul este înmormântat azi

De ce a fost înlocuit Dan Capatos la Xtra Night Show

Să nu vă gândiți că Dan Capatos nu a avut un motiv întemeiat pentru care a lipsit de la Xtra Night Show. Misterul a fost elucidat de către Paula Chirilă și Cătălin Bordea, care le-au spus telespectatorilor că prezentatorul TV se află la festivalul de muzică Untold.

„Inculpatul este pe cai mari în seara asta, cred că se distrează, o dată pentru că a scăpat de două zile de lucru, a doua oară știind unde este – la Untold', a mai spus Paula Chirilă, în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

Cătălin Bordea a glumit pe seama faptului că Dan Capatos s-a lăudat, până acum, că el nu a lipsit niciodată de la emisiune.

Omul care s-a lăudat că nu a lipsit niciodată de la emisiune, decât atunci când a avut probleme cu stomacul, uite-l acum!', a spus Cătălin Bordea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton