De ce a devenit casa lui Culiță Sterp atracție turistică. Mama Geta: „Vin mulţi să-şi facă poze”

 Mirea Roxana
.

Culiță Sterp și fratele lui, Iancu Sterp, sunt cunoscuți publicului larg. Însă, datorită felului ei de-a fi, n-a durat mult până ca Mama Geta să fie și ea îndrăgită pe foarte mulți oameni. Recent, aceasta a povestit că, în urmă cu mai mulți ani, a decis ca pe unul dintre pereții casei să se afle o pictură, iar protagoniștii sunt chiar cei doi fii ai ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp și Iancu Sterp sunt îndrăgiți de foarte multă lume, însă același lucru se poate spune și despre mama lor. Mama Geta se bucură de popularitate și pe rețelele sociale, doar pe Instagram având peste 90 de mii de urmăritori. Ei bine, recent aceasta a povestit de ce casa lui Culiță Sterp a devenit un fel de atracție turistică.

i5-3i5-3

Mama Geta a povestit că, în urmă cu patru ani, când Culiță Sterp s-a căsătorit cu Carmen de la Sălciua, ei i-a venit ideea să picteze pe unul dintre pereții casei un cioban cu mioare, având în vedere că din creșterea animalelor își duc traiul. Totuși, după mai multe discuții, s-a decis ca protagoniștii picturii să fie chiar Culiță Sterp și Iancu Sterp.

Citește și: Daniel Pavel se însoară!„Marina va fi prima și singura soție'

Citește și: Zanni, noi detalii despre cearta cu Ana Porgras:„S-a dus la Jador și eu știu ce face el cu fetele'

Citește și: Cristina Cioran, noi detalii despre starea de sănătate a Emei, fetița sa:„Nu știu cât o să mai stea în spital…'

Citește și: Cu ce se ocupă Andrei Dascălu, după ce a ratat trofeul Survivor:„Visul meu cel mai mare este să…' / EXCLUSIV

Ce pictură se află pe casa lui Culiță Sterp

Mama Geta n-a intenționat ca protagoniștii picturii de pe peretele casei să fie chiar Culiță Sterp și Iancu Sterp, însă cei doi și-au dorit acest lucru.

Acum patru ani, când Culiţă s-a decis prima dată să se căsătorească, am hotărât că trebuie să renovez casa. Şi nu ştiu cum mi-a venit ideea ca pe zidul casei dinspre stradă să fac o pictură a unui cioban cu mioare, fiindcă din creşterea animalelor ne ducem şi noi traiul. Dar, la început, nu mi-a dat prin minte să-mi pictez băieţii, asta vă spun sincer.

Băiatul acela nu găsea modele şi aşa s-a născut ideea ca în tablou să apară Culiţă. Dar mezinul, Iancu, a dorit şi el acelaşi lucru, aşa că m-am conformat. Aşa se face că-i am astăzi pe ambii băieţi pictaţi pe zidul casei, în cojoace şi opinci, cu câini şi mioare în jurul lor.

Să ştiţi că nu a fost gratis pictura. Nu! M-a costat 2.000 de euro, dar nu regret niciun bănuţ, fiindcă băiatul ăla chiar a avut har şi mână bună la pictat', a mărturisit mama Geta, pentru playtech.ro.

Turiștii își doresc o fotografie cu pictura de pe casa lui Culiță Sterp

În momentul în care s-a gândit să realizeze pictura respectivă, mama Geta spune că nu se aștepta să aibă un asemenea succes. Turiștii vin și se fotografiază lângă pictura cu Iancu și Culiță Sterp. Însă, unii turiști sunt mai insistenți, iar Mama Geta trebuie să fie mai atentă cu aceștia.

Mă trezesc că mă ating ca pe sfintele moaşte şi atunci mă gândesc că nu se glumeşte cu lucrurile astea. Dar lumea pare că iubeşte familia noastră. Şi vin mulţi să-şi facă poze cu pictura băieţilor mei, mai ales în weekend!

Mulţi îmi zic că băieţii sunt foarte de treabă, iar cei care ne cunsoc mai bine îmi apreciază şi fetele. Şi mi se umple inima de bucurie. Dar mai sunt şi turişti insistenţi, care nu se mulţumesc cu o poză, două, trei sau cu o strangere de mână. Sunt mai insistenţi şi trebuie să fiu mai atentă cu aceia. După cum sunt şi turişti care cumpără produse de la noi, făcute în casă, în frunte cu brânza de oaie', a mai spus Mama Geta pentru sursa citată anterior.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton