David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, trece prin clipe grele: „Nu am o familie căreia să-i pese”

 Mirea Roxana
.

David Pușcaș nu are o relație foarte bună cu mama lui, Luminița Anghel. Acesta avea doi ani când artista a decis să-l adopte și să-i ofere o viață mai bună, dar relația dintre ei doi s-a degradat pe parcurs. Acum, tânărul se confruntă cu o problemă și a cerut sfatul prietenilor de pe Facebook, spunând că nu are o familie căreia să îi pese.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, se confruntă cu o problemă și a decis să ceară sfatul prietenilor de pe Facebook. Acesta și-a pierdut buletinul în urmă cu câteva luni și are un document provizoriu. David Pușcaș își dorește un document nou, însă întâmpină greutăți pentru că nu are cine să îl ia în spațiu.

121732294_3297279753723370_3374278184475801680_n121732294_3297279753723370_3374278184475801680_n

Din afirmațiile lui, se pare că relația dintre el și mama lui, Luminița Anghel, nu s-a îmbunătățit.  

Am și eu mică problemă și doresc să mă sfătuiesc cu voi, prietenii mei de pe Facebook. Acum câteva luni buletinul meu a fost pierdut unde eram în spațiu la niște cunoștințe vechi, foști prieteni de familie ai mamei whatever. Acum am buletin provizoriu, dar nu prea este ok cu el și îmi doresc un buletin normal, dar ghinionul este că nu am o familie căreia să-i pese și întrebarea mea este ce fac în această situație dacă eu nu am pe nimeni să mă ia în spațiu?', a scris David Pușcaș pe Facebook.

Citește și: Ana Porgras s-a întors în țară de la Survivor. Primele imagini și declarații:„Regret că am plecat'

Citește și: Mellina, eliminată de la Survivor România:'Tremur efectiv'

Citește și: Cum și-a anunțat Larisa Udilă logodnicul că e însărcinată:„Am plâns împreună minute în șir'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație a avut Ștefan Bănică cu regretatul său tată.Ce i-a spus seniorul după rolul din „Liceenii'

David Pușcaș și Luminița Anghel nu s-au împăcat

Luminița Anghel l-a adoptat pe David pe vremea când era doar un copilaș și relația lor a fost una normală, de mamă-fiu, până când tânărul a ajuns la vârsta adolescenței.

Pentru că l-a îndrumat să-și găsească un loc de muncă, David a interpretat că Luminița Anghel își dorește să scape de el, dat fiind faptul că a reușit să aducă pe lume propriul ei copil.

După ce ani de zile au fost în relații proaste și disputa dintre ei s-a tranșat inclusiv în platourile de televiziune, Luminița Anghel a decis că a venit momentul să-și lase fiul să se descurce pe cont propriu. Drept urmare, în ultima perioadă, cei doi, mamă și fiu, nu s-au mai văzut și nici nu și-au mai vorbit.

Totuși, David Pușcaș a găsit o cale sensibilă pentru a ajunge la inima mamei sale – piesa cu titlu sugestiv „Îmi pare rău’, lansată la începutul lunii noiembrie, anul trecut, alături de Sarah JSun.

Da, este o melodie pentru părinții mei adoptivi. M-am bucurat că internauții au primit-o cu brațele deschise. Mama nu m-a căutat, nu m-a felicitat, nu m-a sunat. Mă are blocat în telefon, ce să spun… zici că sunt singur pe lume. Așa mă simt. Mă bucur că am lansat această melodie, o să mai fac și altele’, a mărturisit David Pușcaș pentru ciao.ro, la acel moment.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton