David Măruță are și el COVID-19. Cum se simte fiul Andrei și al lui Cătălin

 Stamen Diana
.

Familia Măruță s-a reunit, pentru că și David a fost testat pozitiv cu COVID-19. Andra, Cătălin și Eva au fost testați pozitiv cu noul coronavirus în weekend, iar acum toți se află în izolare la domiciliu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Iată nici David Măruță nu a scăpat de COVID-19. Cătălin Măruță a anunțat astăzi în emisiune că și fiul său a fost testat pozitiv. Până acum, adolescentul a stat separat de familia lui pentru a fi protejat. În urma testelor pe care le-a făcut, David a fost și el diagnosticat cu COVID-19.

David Măruță covid (3)David Măruță covid (3)

„A făcut și David coronavirus. Testul lui a ieșit abia astăzi pozitiv. El ne tot ne bătea la cap să-i facem și lui testul. Acum e fericit că nu mai stă separat de noi', a declarat Cătălin Măruță, în emisiunea sa de la Pro TV, unde transmite în direct de acasă.

Citește și: Cum se simt Andra și Cătălin Măruță, după ce au fost infectați cu COVID-19: 'E foarte ciudată starea'

Citește și: Ce se întamplă cu emisiunea La Măruță după ce prezentatorul TV și familia lui au fost diagnosticați cu COVID-19. PRO TV a făcut anunțul

Citește și: Andra și Cătălin Măruță au fost testați pozitiv cu COVID-19: 'O să fim la emisiune. Transmit de acasă'

Citește și: Lora, declarații dureroase la un an de la moartea mamei sale: „M-a lăsat să-mi trăiesc greșelile. Nu am să uit niciodată când…'/ EXCLUSIV

Cum se simt Andra și Cătălin Măruță, după ce au luat COVID-19

Prezentatorul se află în izolare alături de familia lui pentru următoarele două săptămâni. Andra, Eva, David și Cătălin Măruță au fost diagnosticați cu COVID-19. Din fericire, toți patru au o formă ușoară a virusului și nu au avut nevoie să meargă la spital pentru a fi tratați.

'Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile. Andra are și dureri musculare. Cea mai energică dintre noi este Eva. David ne spune zilnic să îi facem și lui teste, pentru că el este departe de noi. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de suținere', a declarat Cătălin Măruță în emisiunea de astăzi.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton