Daria Radionova rupe tăcerea. Primele declarații despre aventura cu Alex Bodi: „E un tip foarte drăguț, dar nu-mi place să fiu implicată în această mizerie"

 Stamen Diana
.

Bianca Drăgușanu a fost extrem de geloasă atunci când a aflat de rusoaica cu care soțul ei ar fi avut o aventură. Daria Radionova s-a decis să rupă tăcerea și a făcut primele declarații despre aventura cu Alex Bodi.

Recent, în presă au apărut informații cum că Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăgușanu, duce o viață dublă și că are o aventură cu Daria Radionova. Rusoaica locuiește în Londra, unde are un mic imperiu și conduce o mașină de lux plină de cristale swarovski.

În certurile pe care le-au avut, Bianca Drăgușanu i-a reproșat în repetate rânduri lui Alex Bodi despre frumoasa rusoaică. Imediat după ce a semnat actele de divorț, afaceristul s-a dus în Londra și chiar a fost în același loc cu Daria, imaginile i-au dat de gol.

Daria Radionova face primele declarații despre aventura cu Alex Bodi și susține că nu au avut nicio legătură decât una strict profesională.

'Nu am comentat cu adevărat despre această prostie, dar acum a venit momentul să îmi exprim și eu părerea. Nu am nimic de-a face cu ei doi și nu vreau ca numele meu să fie asociat cu Alex Bodi. Nu doresc să mă implic în această poveste murdară, nu este de nivelul meu.

Chiar dacă ne-am văzut la o întâlnire de afaceri nu demult, suntem prieteni și nimic mai mult decât atât. Îl respect, un tip foarte drăguț, dar nu-mi place să fiu implicată în această mizerie. Acesta este adevărul despre relația pe care o am cu Alex. Am gânduri absolut neutre legate de relația lor. Deoarece relația lor nu mă deranjează și nu mă afectează. Îl respect pe Alex ca prieten, este un tip drăguț și îi doresc doar ceea ce este mai bun', a declarat Daria Radionova pentru Cancan.

Citește și: S-a cuplat Alex Bodi cu altă femeie, înainte de divorț? Primele declarații despre rusoaica Daria: „Am cunoscut-o din întâmplare!'

Rusoaica nu vrea sub nicio formă să se amestece în povestea amoroasă a lui Alex Bodi cu Bianca Drăgușanu. Daria Radionova a vorbit foarte frumos despre afacerist.

'Nu mi-ar plăcea să spun nimic despre această poveste. Reputația mea este importantă pentru mine. Chiar nu vreau să fiu implicată în acest haos. Nu am nimic împotriva niciunuia dintre ei și le doresc doar ce este mai bun în viață'ne-a mai spus frumoasa Daria.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat după divorț .Vedeta a făcut primele declarații: 'Urmează să mă ceară din nou în căsătorie'

FOTO: Instagram

Daria Radionova 3Daria Radionova 3
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton