Daria Radionova, prima reacție după ce Alex Bodi a fost arestat. Mesajul transmis iubitului ei: "Am nevoie de tine"

 Cica Cristina
.

Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, a avut prima reacție la câteva zile de când afaceristul a fost arestat preventiv într-un dosar de proxenetism. Iată ce i-a transmis iubitului ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După ultima despărțire de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a început o relație cu Daria Radionova, lucru confirmat chiar de el.

Înainte de fi arestat în dosarul de proxenetism, Alex Bodi a confirmat relația cu rusoaica Daria: „Nu sunt un bărbat căsătorit ca să am amantă și nici nu am o relație ca să am amantă. Daria nu este amanta mea, este iubita mea„, a precizat el pentru AntenaStars.

Mai mult, se pare că relația lor ar fi mers mai departe și ar fi ajuns la un nou nivel: rusoaica ar fi fost cerută în căsătorie de fostul soț al Biancăi Drăgușanu, chiar cu inelul pe care blondina îl refuzase anterior.

De asemenea, din imaginile lansate în spațiul public s-a ajuns la concluzia că femeia care era alături de Alex Bodi în momentul în care l-au săltat mascații ar fi fost chiar Daria Radionova.

Daria Radionova, cu gândul la Alex Bodi

Acum, la câteva zile de la arestarea iubitului ei, Daria Radionova a ținut să sublinieze cât îi este de dor de iubitul ei. Rusoaica i-a făcut o declarație în miez de noapte. I-a transmis, într-un InstaStory, mai mulți pupici și o declarație, semn că este prezent mereu în gândurile ei: 'Gândindu-mă la tine!', a fost mesajul Dariei pentru Alex Bodi.

De asemenea, a mai pus încă un InstaStory cu o inimioară, semn că sentimentele sale au rămas intacte, în ciuda celor întâmplate.

Citește și: Alex Bodi a cerut-o în căsătorie pe Daria Radionova, înainte de a fi arestat!Rusoaica ar fi primit inelul refuzat de Bianca Drăgușanu

Citește și: Bianca Drăgușanu, decizie radicală după ce Alex Bodi a părăsit-o pentru Daria Radionova:se mută din țară! Ce se întâmplă cu fetița ei, Sofia

Citește și: Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, declarații neașteptate despre compromisurile în relație:„Aici, orice femeie trebuie să pună STOP!'/ EXCLUSIV

Citește și: Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce a aflat că Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat: 'E de condamnat!'

Daria Radionova: „Am nevoie de tine acum

Cu puțin timp înainte, Daria Radionova a pus mai multe filmulețe în timp ce conducea pe autostrada București-Pitești, în timp ce asculta o melodie, ce pare a fi dedicată tot iubitului ei.

„A început inima să îmi bată / Deoarece tu ești motivul / Pentru care eu nu am somn / Te rog să te întorci acum.

A început inima să îmi tremure / Și tu ești motivul / Inima mea continuă să sângereze / Eu am nevoie de tine acum', sunt câteva dintre versurile melodiei interpretată de Calum Scott.

Chiar și după arestarea lui Alex Bodi, rusoaica Daria a rămas în România și mult timp a rămas în locuința iubitului ei.

Cine este Daria Radionova

Numele său de familie real este Cabacova și este născută în Rusia. Copilăria a petrecut-o, însă, în Republica Moldova, având o familie înstărită. Tatăl său era rus, iar mama sa – poloneză. Daria mai are un frate.

‘Țara mea de origine este Rusia, dar eu am crescut în Moldova. Aici mi-am petrecut toată copilăria datorită unor circumstanțe. Fratele meu și cu mine avem naționalitate rusă, mama este poloneză. În legătură cu familia mea, nu este foarte mare, conține doar 3 membri: mama, fratele meu și cu mine… Personal, mă consider norocoasă că îi am și chiar dacă familia mea este mică, mi-e tare dor de ea, a povestit chiar Daria Radionova pe blogul ei, cu ceva timp în urmă.

Daria-Radionova-1-1Daria-Radionova-1-1

Daria Radionova și-a făcut studiile în Anglia. În urmă cu 9 ani, învăța și s pregătea pentru a prelua afacerea mamei sale, având la acel moment în minte să revină acasă.

‘Educația a fost mereu o prioritate a familiei mele și a mea personal. În legătură cu asta, mama mea are o diplomă în economie și are propria ei afacere. Visul ei este să calc pe urmele ei și să preiau afacerea ei în viitor. Factorul ‘carieră  reprezintă principalul meu obiectiv pentru care am venit la sttudii în Marea Britanie, la Bellerbys Colleges Business Foudation Program, povestea Daria Radionova.

Alex Bodi, arestat preventiv 30 de zile într-un dosar de proxenetism

Tribunalul Dolj a admis, joi noaptea, propunerea procurorilor DIICOT de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui Alex Bodi.

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu este urmărit penal într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism. Alături de afacerist au mai fost arestate preventiv alte șapte persoane. Se pare că Alex Bodi ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton