Daniela Nane este în culmea fericirii, alături de Adrian Cioroianu. Fotografia postată de actriță a atras imediat atenția!

 Oana Popoiag
.
Daniela Nane și Adrian CioroianuDaniela Nane și Adrian Cioroianu

La 47 de ani, Daniela Nane este, în sfârșit, o femeie fericită. Căsătorită din 2016 cu fostul ministru de Externe Adrian Cioroianu, actrița trăiește alături de acesta o frumoasă poveste de dragoste. Deși extrem de discretă cu viața privată, Daniela a făcut un gest rar, publicând o imagine în care zâmbește alături de soțul ei.

Daniela Nane a avut succes după succes ca actriță, însă nu același lucru se paote spune și despre viașa personală, care de-a lungul timpului a avut suișuri și coborâșuri.

Cer este că din 2015, de când a început o relație cu istoricul Adrian Cioroianu, pare că norocul i-a surâs în dragoste. Cei doi s-au căsătorit în 2016, ambii au doi băieți majori din căsătoriile anterioare și iată că, la trei ani de când au zis 'da', sunt mai fericiți ca niciodată. Atât de fericiți, încât Daniela Nane a trecut peste dicreția caracteristică și a postat pe Facebook o fotografie alături de Adrian Cioroianu, în care ambii râd cu gura până la urechi.

Cum a început povestea de dragoste dintre Daniela Nane și Adrian Cioroianu

Cu toate că au început o relație în 2015, Daniela Nane și Adrian Cioroianu se știu de foarte mult timp, mai precis de la începutul anilor 2000. 'Noi ne-am cunoscut cu mult timp în urmă, la un an de la divorţurile noastre, cred că din 2003 ne cunoaştem. Nu a fost să fie atunci, eu aveam încă inima frântă şi n-am răspuns cu entuziasm, iar el era prea prins din toate părţile de doamne şi domniţe. Ne-am mai întâlnit după câţiva ani, ne-am zâmbit, am glumit şi atât. Abia atunci am avut timp, şi ochi, şi inimă să ne deschidem unul către celalalt, cu disponibilitatea afectivă. Ne-am reîntâlnit într-un grup de prieteni, ieşeam împreună de multe ori la vernisaje, evenimente culturale, îl invitam la teatru, la spectacolele mele. Îmi plăcea Adrian, dar eram doar prieteni, n-am dat nici un alt semnal, eu n-am făcut ochi dulci unui bărbat vreodată', a recunoscut actrița, cu trei ani mai tânără decât soțul ei, pentru revista Tango. Deși celebrul cuplu a oficializat relația în 2016, abia un an mai târziu a anunțat Daniela Nane fericitul eveniment, justificând gestul prin faptul că fiul ei, Codrin, se afla în perioada examenelor de admitere la liceu și avea nevoie de liniște.

Daniela Nane a renunțat la cafea și alcool

„Am un meniu bazat pe vegetale şi lactate, ocolesc zahărul şi carnea, nu pierd nopţile, n-am fumat niciodată, la cafea am renunţat, iar alcool beau foarte rar – un pahar cu şampanie e suficient. De asemenea, e deja obişnuinţă să mă demachiez în fiecare seară, îmi îngrijesc pielea cu produse de calitate, testate antialergic, fac o profesie care îmi place, toţi membrii familiei sunt sănătoşi, iubesc şi am încredere în Dumnezeu, astfel încât am motive să fiu senină, să mă simt bine şi să zâmbesc, mulţumesc Cerului!'declara Daniela Nane la un moment dat pentru revista Taifasuri.

Foto: Facebook, arhiva VIVA!

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton