Daniela Crudu, încă o operație estetică! Și-a schimbat silicoanele

 Cica Cristina
.

Daniela Crudu a început anul cu o nouă intervenție. Vedeta a decis să-și schimbe silicoanele. Precum și-a obișnuit fanii până acum, fosta asistentă TV deja a postat primele imagini cu bustul generos după operație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Daniela Crudu a trecut din nou pragul medicului pentru o nouă intervenție la nivelul bustului. Vedeta a decis că este timpul să-și schimbe silicoanele. Deja a postat primele imagini pe rețelele de socializare, după intervenție.

Daniela-Crudu-silicoane1Daniela-Crudu-silicoane1

Daniela Crudu și-a schimbat silicoanele

Fosta asistentă TV a apărut cu branula în mână și cu bustiera care se poartă după operația de mărire a sânilor. Vedeta pare că va avea un bust mai generos și un decolteu provocator.

Daniela Crudu pare să se simtă bine după intervenție, chiar dacă nu a afișat un zâmbet larg pe buze. Cel mai probabil încă se resimte după operația la care a fost supusă.

„M-am trezit și eu. Nu mai știu de câți ani nu m-am mai trezit la 06:00, dar vreau să spun că mi-am schimbat implanturile și mi-am pus o formă superbă', a transmis Daniela Crudu pe Instagram.

Citește și: Apropieri suspecte între Daniela Crudu și Pepe, imediat după anunțul divorțului.Ce s-a întâmplat între cei doi, în urmă cu 10 ani

Citește și: Cine este bărbatul care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte cu Daniela Crudu

Citește și: Daniel Pavel a spus toate secretele de la Survivor.Ce relație are prezentatorul Tv cu concurenții și ce nu are voie să facă, în concurs / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Antonescu și Traian Spak și-au împărțit averea din timpul căsniciei:„Am făcut un contract…'

Daniela Crudu are mai multe operații estetice

Daniela Crudu nu a ascuns niciodată că are mai multe operații estetice. A început intervențiile încă din adolescență, pe când avea 17 ani. Până la 31 de ani, bruneta și-a schimbat considerabil aspectul fizic. Transformarea este uluitoare, dacă se analizează pozele vechi, de dinainte de operațiile estetice.

De asemenea, Daniela Crudu a recunoscut că apelează destul de des la terapii estetice menite să-i întinerească pielea, tratamente care să-i amelioreze cearcănele şi pungile de sub ochi.

Daniela Crudu: „Nu mi-am făcut aşa multe operaţii”

Vedeta a apelat de-a lungul timpului la o rinoplastie, o operaţie estetică în zona bărbiei, mărirea buzelor, dar şi o modificare accentuată a formei sprâncenelor.

Nu mi-am făcut aşa multe operaţii, cum se scrie peste tot. Mai contează şi… de exemplu, dacă îţi schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obişnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii aşa ascuţiţi, dar eu nu am ochii ascuţiţi, îi am rotunzi şi am zis să merg pe forma mea.

Sprâncenele nu le mai fac aşa arcuite, le fac normal pe rotund mai groase. „Domne, că şi-a schimbat complet înfaţişarea'. Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este… să zic aşa se vede. A şi că am pus faţetele. Faţele, nasul şi acidul hialuronic în buze. Şi alte operaţii la sâni, au toate fetele.„, spunea Daniela, în urmă cu trei ani.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton