Daniela Crudu și-a revenit după ce a fost bătută de iubit. Cum arată vedeta după ce a avut nasul rupt

 Cica Cristina
.

Daniela Crudu și-a revenit spectaculos după ce a fost bătuta de iubitul croat. Iată cum arată vedeta după ce a avut fractura de piramidă nazală!

Daniela-Crudu-1-15Daniela-Crudu-1-15

Daniela Crudu s-a refăcut după episodul violent în care a fost implicată. Vedeta a început să aibă din nou activitate pe rețelele de socializare și a revenit la viața mondenă. Se pare că a depășit momentul, l-a iertat pe iubitul croat și a revenit în forță, cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Cum arată Daniela Crudu la o săptămână după ce a fost bătută.Vedeta face primele declarații: 'Nu o să depun plângere'

Fosta asistentă TV și-a revenit spectaculos după ruptura de piramidă nazală pe care a suferit-o în urma loviturilor încasate.

A postat mai multe imagini și filmulețe pe rețelele de socializare, fiind aranjată și machiată impecabil, astfel că nu se observă nicio urmă după agresiunile prin care a trecut, potrivit wowbiz.ro. Cârcotașii ar spune că se mai vede nasul butucănos în zona afectată, însă, la o primă vedere, Daniela Crudu arată ca înainte.

Citește și: Catălin Botezatu, sfat pentru Daniela Crudu după ce a fost bătută de iubit:”Când se ajunge la mutilare, indiferent cât ai iubi pe cineva, trebuie să renunți la tot”

'Daniela este, acum, ceva mai bine. E adevărat că este vânătă, este umflată la față, că nasul i-a fost afectat și o mai supără, dar, din fericire, nu mai are alte dureri. Adică, la corp, este ceva mai bine acum. Zilele viitoare vom merge la medicii ei, să vedem ce se va face, probabil va fi și operată de domnul Vitalie, medicul ei. Dar asta vom vedea, aici trebuie să vorbească medicii, nu mă pricep eu', a spus la un moment dat sora Ana Crudu, în ceea ce privește aspectul surorii sale.

Daniela Crudu a trecut prin momente șocante, după ce a fost bătută de partner. Ea a fost chiar nevoită să alerge desculță prin zăpadă pentru a scăpa de mânia iubitului croat.

Citește și: Cine este bărbatul care a bătut-o pe Daniela Crudu.Agresorul este croat și putred de bogat

În urma informațiile apărute în presă, iubitul Danielei Crudu ar fi bătut-o din cauza banilor, însă Ana, sora Danielei Crudu, a venit cu o altă versiune. A menționat că motivul pentru care s-ar fi ajuns la bătaie ar fi fost gelozia.

„Nu este adevărat. Banii i-a luat acum. Nici nu ştiam unde sunt. Daniela, nici ea. Când am intrat, am văzut unde îi pusese. A zis că nu-i lipseşte nimic. De la bani sub nicio formă! Şi-a luat toţi banii, lucrurile, actele. (…) Ea spune că nu ştie de ce. Probabil, şi eu aşa sunt sigură, din cauza geloziei. Toată lumea voia să vină la ea la club să facă poze… Probabil nu a înţeles, băutura… Aceasta este părerea mea. Daniela mi-a spus că de la nimic!, a declarat Ana Crudu.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Daniela Crudu l-a iertat pe iubit după ce a bătut-o.Ce gesturi a făcut Seco Dubravko pentru a o împăca

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton