Daniela Crudu nu e la primul episod de violență domestică. Vedeta a fost bătută și arsă cu țigara de fostul iubit, Mihai Costea, alias Nilă

 Stamen Diana
.

Viața Danielei Crudu nu a fost întotdeauna roz, iar episoadele de violență domestică nu au lipsit, din păcate. Fosta asistentă TV a îndurat multe în relația cu Mihai Costea, alias Nilă. Acum, Cruduța a fost din nou supusă unui episod violent, însă iubitul croat a fost agresorul.

Nicio femeie nu merită asemenea tratament, iar bătaia nu este ruptă din Rai, așa cum se zice în popor. Nimeni nu trebuie să suporte violența domestică, iar la prima palmă orice femeie ar trebui să plece de lângă cel care îi face rău.

În urmă cu mulți ani, Daniela Crudu este îndrăgostită nebunește de fotbalistul Mihai Costea. Vedeta a fost suspusă unor tratamente greu de suportat și episoasele violente prin care a trecut au marcat-o.

'Când vezi că ea suferă și că ei îi este frică de Mihai Costea o înțelegi. Nu te mai gândești la contract sau la alte lucruri. Costea era de o gelozie oarbă. O bătea, îi stingea țigări pe față și vorbea non stop cu el la telefon. O punea să își filmeze mașina când pleca de la emisie să vadă că e singură', povestea un coleg de televiziune cu Daniela Crudu, în urmă cu câțiva ani.

Scenele de violență domestică prin care Daniela Crudu a trecut cu fostul iubit, Mihai Costea, par a fi desprinse dintr-un film horror. Fotbalistul o bătea și s-ar fi întâmplat chiar să-și stingă țigările pe fața frumoasei brunete.

În 2012, Daniela Crudu a decis să pună punct relației pe care o avea cu fotbalistul. Cristi Brancu a povestit la vremea respectivă un moment în care vedeta avea semne pe față.

„Aseara, Daniela Crudu plangea de sarea rochia pe ea in culise. Sincer, nu sunt fanul dansei, asa ca nu m-am uitat ce si cum. Alti prieteni au auzit insa cum povestea ea colegilor ei de emisiune ca s-a certat cu Costea, iar acesta i-a aruncat o tigara in fata, de unde si arsura de sub ochi, vizibila la emisiunea lui Dan Capatos de aseara. Daca e adevarat – intrebarea este, domnule Gigi Becali, ce cauta Mihai Costea cu tigara in mana?Si ce va spune reactia asta?', spunea prezentatorul TV.

Citește și: Daniela Crudu a fost bătută de iubit.A fost dusă la spital cu traumatism cranio-facial și nasul spart

Gigi Becali a fost împotriva relației lor

Latifundiarul din Pipera nici nu voia să audă de relația Danielei Crudu cu Mihai Costea. Gigi Becali a vorbit foarte urât despre vedetă la TV, iar aceasta a îndurat toate jignirile de dragul iubitului ei.

Gigi Becali a reacționat imediat când a aflat de episoadele violente ale lui Mihai Costea și i-a ținut partea Cruduței.

„Eu nu am ştiut. Eu nu admit aşa ceva. Ăsta e comportament de animal. Trebuia să se ducă la poliţie şi să-l aresteze. Dar cine e el să stingă ţigara pe faţa cuiva? Cine face aşa ceva trebuie să meargă la puşcărie. Asta nu e iubire, e iubire de om handicapat. Trebuie trimis la balamuc', spunea Gigi Becali.

Citește și: Filmul complet al episodului în care Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate de iubit.Motivul de la care a început întreg scandalul

FOTO: Facebook

Daniela-Crudu-și-Mihai-CosteaDaniela-Crudu-și-Mihai-Costea
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton