Când vor face Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil botezul copilului. Răzvan Simion i-a dat de gol!

 Mirea Roxana
.

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a fiului lor. Ei bine, întrebarea de pe buzelele tuturor este legată de botezul celui mic. Răzvan Simion, colegul și bunul prieten al lui Dani Oțil, este cel care a făcut marele anunț, chiar în direct, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au și căsătorit, iar acum așteaptă venirea pe lume a primului lor copil. Gabriela Prisăcariu se află în ultimul trimestru de sarcină, iar întrebarea de pe buzele tuturor sună cam așa: Când vor face Dani Oțil și soția lui botezul copilului. Misterul a fost elucidat chiar de către Răzvan Simion.

g1g1

În timpul unei discuții din cadrul matinalului de la Antena 1, Neatza cu Răzvan și Dani, cei doi prezentatori TV vorbeau despre „amante', iar Răzvan Simion a spus că poate va veni însoțit de două femei la botezul bebelușului lui Dani Oțil. În acest context, celebrul prezentator TV a spus că botezul celui mic va avea loc în toamnă.

Citește și:De ce au lipsit Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu de la nunta nașilor lor, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu

Citește și: Gabriela Prisăcariu, din nou în rochie de mireasă.Reacția lui Dani Oțil

Citește și: Denisa Tănase de la Bambi se mărită!Face nunta în mare secret, la Nisa/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Măruță, mesaj neașteptat pentru Alex Velea:„De pe margine meciul pare chiar pe viață și pe moarte'

Când are loc botezul fiului lui Dani Oțil

Toată discuția în cadrul căreia Răzvan Simion a dezvăluit când va avea loc botezul copilului lui Dani Oțil, s-a desfășurat în spirit de glumă. După ce a spus că va veni însoțit de două femei la botez, Răzvan Simion s-a răzgandit, constatând că este 'prea scump'.

Răzvan Simion: Am botezul copilului lui Dani în toamnă, așadar, ce ar fi sa vin cu două partenere care să semene intre ele?

Danoi Oțil: Pai tu nu ai bani de una, dar de doua. Eu nu am vrut amantă? Dar e scump! Am vrut amantă de pe Nordului, dar e scump!

Răzvan Simion: Ah, tu nu iti faci amanta de zgarcit!

Răzvan Simion și Dani Oțil s-au întâlnit în Italia

În continuare, Dani Oțil și Răzvan Simion au glumit că s-au întâlnit întâmplător în minivacanța din Milano. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au dorit să meargă în Italia pentru a sărbători aniversarea a trei ani de relație. În ceea ce-l privește pe Răzvan Simion, acesta a mers cu Daliana Răducan pentru a se relaxa.

Dani Oțil: In Italia, m-am intalnit cu Razvan, era la o terasa, a avut masa lângă bucătar. Era și Răzvan însoțit. M-am dus de rușine să îl salut. Asa se plimbă prin Milano (n.red. elegant), nu ca noi, in colanti de gravidă, trași peste burta.

Răzvan Simion: Eu cred ca nici pe lumea cealaltă nu ma lasi în pace.

Dani Oțil: Am fost sa vedem Domul, ca nici pana la 40 de ani nu l-am vazut, si m-am rugat sa nu ma mai intalnesc cu el, dar in cinci minute a fost si el acolo. Eu nu stiu sa ma imbrac in vacanta in Italia. Ne-am intors pana la urma impreună in avion.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton