Dana Nălbaru, adevărul despre problemele apărute după ce ea și Dragoș Bucur au înfiat un copil măricel: ” La 5 ani are deja un bagaj de informații…”

 Oana Popoiag
.
Dana Nălbaru copil infiatDana Nălbaru copil infiat

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au decis în 2017 să înfieze un copil, nealegând un nou-născut, ci o fetiță de cinci ani. Dana a abordat recent un subiect delicat, vorbind pe față nu doar despre bucuria de a crește un copil înfiat, ci și despre problemele care apar atunci când alegi un copil deja măricel.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul autohton. Se iubesc de peste 12 ani și au împreună trei copii. Doi biologici, o fată, Sofia (14), și un băiețel Kadri (4 ani), dar și o fetiță înfiată, pe nume Roxana (6 ani), pe care au înfiat-o în 2017, când copilul avea deja cinci ani.

Dana a dat detalii la Acces Direct despre relația cu copilul înfiat, vorbind nu doar despre partea idilică, ci și despre dificultățile de comunicare cu un copil care avea deja 5 ani când a sosit în familie.

Dana Nălbaru, adevărul despre fetița înfiată și probleme pe care le-au avut la început

În ciuda voinței și a dragului cu care Dan și Dragoș s-au ocupat de fetiță, Dana a recunoscut că la început nu le-a fost deloc ușor.

'A trebuit să fim amândoi absdsolut convinși și sinceri vis avis de subiectul asta pentru că a dopta un copil nu e un lucru ușor. Și vine cu tot felul de provocări. Din punctul meu de vedere, cel mai greu a fost să o înțeleg. Pentru că ea la 5 ani e un copil care are deja un bagaj de informații în spate, o anumită educație și pe lângă traumele pe care le-a avut, dacă cu copilul biologic există acea comunicare chimică, hormonală și îl înțelegi, fără să vorbești, cu Roxana nu a existat lucrul acesta și asta mi s-a părut cel mai greu lucru pentru că a trebuit să înțeleg lucruri care îmi erau aproape imposibil de înțeles și a trebuit să găsesc metode de comunicare cu ea', a povestit Dana Nălbaru, abordând astfel un subiect delicat și tabu.

Totul e bine când se termină cu bine, așa că după o perioadă de acomodare și multă răbdare din partea familiei, Roxana India, care nu putea să vorbească bine la început, a făcut progrese uimitoare.

'Acum după 2 ani ea este perfect integrată în familie, suntem foarte bine cu toții și sunt foarte fericită că mi-a dat Dumnezeu puterea asta de a înțelege, de a o înțelege pe ea, pentru că a trecut pitică prin niște lucruri destul de grele. Roxana este foarte drăguță, este un copil care se poate face foarte plăcut și e foarte veselă și foarte plină de viață. Vrea să cunoască tot, i-a lipsit până la 5 ani lucrul acesta, s-a integrat la școală, i-a fost greu să înțeleagă de ce trebuie să se ducă la școală„, a declarat pentru Acces Direct Dana Nălbaru.

Foto: Instagram

Citește și:

Drama neștiută a actriței Adriana Trandafir. A intrat în moarte clinică chiar de ziua ei: 'Am văzut cum am ieşit din corpul meu'

Viorica Dăncilă candidează la Președinție. Cum a ajuns o simplă profesoară din Videle cea mai controversată femeie din România!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton