Dan Negru, mesaj dureros după moartea lui Adi Bărar de la Cargo. „Încă nu cred...”

 Mirea Roxana
.

Vestea că Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, s-a stins din viață a îndurerat pe toată lumea. Unul dintre cei afectați de moartea acestuia este Dan Negru, care a postat un mesaj emoționant pe Facebook în memoria lui Adi Bărar, care a murit la 61 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Adi Bărar s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani după ce a fost infectat cu coronavirus. Dan Negru a publicat pe Facebook un mesaj în memoria fondatorului trupei Cargo, spunând că nu-i vine să creadă că așa ceva poate să fie adevărat. De asemenea, prezentatorul TV își arată regretul că Adi Bărar nu va avea parte de funeraliile pe care le merită.

„Încă nu cred știrea asta. Adi e cea mai veche legătura a mea cu showbizul. «Negrule, poți să faci performanță și dacă rămâi în Timișoara, uită-te la noi»… Erau regii scenelor fără să părăsească Timișoara.

Cargo e printre cele mai mari monumente muzicale construite vreodată în România!  La 61 de ani, Adi Bărar a murit! Într-o Timișoara carantinată, tocmai din cauza virusului, Adi nu va avea funeraliile naționale pe care le merită. Urâte vremuri!', a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

158866101_291025509253818_6205364758423578138_o158866101_291025509253818_6205364758423578138_o

Adi Bărar a murit la 61 de ani

Fondatorul și liderul trupei Cargo, Adi Bărar, a murit, după ce s-a infectat cu COVID-19. Artistul suferea și de alte afecțiuni. Vestea decesului lui Adi Bărar a fost dată de colegii lui de trupă. Artistul avea 61 de ani.

„Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi!

Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar!

' Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/   Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!', este mesajul publicat de colegii de trupă ai lui Adi Băran pe Facebook.

Citește și: A murit Adi Bărar, liderul trupei Cargo, după ce s-a infectat cu COVID-19

Citește și: Cum se simte Adi Bărar de la Cargo, după 2 zile la Terapie Intensivă, infectat cu COVID-19:”Are comorbidități importante”

Citește și: Adi Nartea a devenit tată pentru a doua oară!Primele imagini cu bebelușul

Citește și: Jador și mama lui, apariție surpriză la Chefi la Cuțite:„Dacă nu iau cuțitul…'

Despre Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo

Adi Bărar s-a născut pe data de 15 ianuarie la Timişoara. El este fondatorul trupei Cargo, pe care a înfințat-o în anul 1985.

La început, membrii erau Nae Tornotzi (voce), Adrian Bărar  și Tavi Iepan (chitară), Tibi Gajdo (chitară bass), Dinel Tolea (clape) și Carol Bleich (tobe). Trupa rock a atins culmile succesului odată cu venirea în trupă a regretatului solist Leo Iorga.

În urmă cu 6 ani, atât el, cât și colegii de trupă au primit titlurile de cetăţeni de onoare ai oraşului Timişoara. Totul s-a decis în cadrul unei şedinţe ordinare a Consiliului Local.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton