Dan Negru are pagube financiare din cauza pandemiei de coronavirus, dar stă liniștit: ”Am mai multe blocuri, nu depind financiar de televiziune”

 Oana Popoiag
.

Ca orice persoană din industria divertismentului, Dan Negru a fost lovit de criza economică declanșată de coronavirus. Unul dintre cei mai longevivi prezentatori din România, Negru câștiga bani frumoși din televiziune. Puțini știu, însă, că afacerile acestuia nu se rezumă doar la micul ecran. Dan Negru are un adevărat imperiu imobiliar, ce reprezintă barca lui de salvare în această perioadă dificilă.

Dan Negru a făcut istorie în televiziune, show-urile sale de divertisment având audiențe record de-a lungul celor peste 20 de ani de când lucrează în industrie. Revelioanele sale nu mai au nevoie de nicio prezentare. Criza economică declanșată de pandemia de coronavirus nu face diferențe, însă, și iată că vedeta este grav afectată financiar.

Dan Negru, afectat de criza economică declanșată de coronavirus

'Probabil voi fi una dintre victimele crizei care va urma, pentru că programele mele au fost mereu produse de lux care costă, au decoruri uriaşe. Dar dacă tot m-am ales de mulţi ani cu porecla Regele audienţelor' e bine de ştiut că o casă regală nu e deloc ieftină, nici măcar în televiziune', a declarat cu sinceritate Dan Negru pentru Click!.

Vedeta speră că grava criză economică nu va duce la sistarea show-ului său de Revelion, ce are un buget de circa 100.000 de euro.

'Revelionul meu a fost lider în ultimii 20 de ani, an după an. Nu sunt deloc programe tv ieftine, dar sper să ne permitem Revelionul cu Dan Negru, ca să demonstrăm că acestă criză financiară nu a îngenuncheat o tradiţie de 20 de ani', a explicat Dan Negru.

Dan Negru mai are o sursă de venit: imobiliarele

În ciuda problemelor financiare declanșate de virus, Dan Negru nu se poate plânge că a intrat în impas major. Puțini știu că acesta are o barcă de salvare trainică, constând într-un adevărat imperiu imobiliar.

'Am aceste blocuri, am încercat să nu depind financiar de televiziune ştiind că, dacă mă va prinde o criză, cum e cea care va urma, şi singura mea sursă de venit ar fi televiziunea, atunci aş fi nevoit să fac compromisuri şi să apar în producţii tv în care nu cred. Am liniştea asta şi dacă televiziunile nu vor mai putea să ţină pasul cu standardele şi cu show-urile mele, prefer să aştept revigorarea, decât să accept orice ofertă', a declarat pentru Click! Dan Negru.

Dan NegruDan Negru

Foto: Facebook, VIVA!

Citește și: Cum se descurcă Alexandru Arșinel, bolnav de diabet, în vremea coronavirusului: „Cumpărăturile sunt lăsate la uşă. Nu mai intră nimeni la noi în casă”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton