Dan Bittman, adevărul despre relația cu Monica Odagiu: "O parteneră inteligentă te face să uiți de vârstă"

 Cica Cristina
.

După ce s-a speculat mult timp că Dan Bittman ar avea o relația cu Monica Odagiu, artistul s-a decis să rupă tăcerea. Solistul de la Holograf a spus adevărul despre relația cu actrița cu 34 de ani mai tânără.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Au existat multe speculații pe marginea relației dintre Dan Bittman și Monica Odagiu. S-a spus la un moment dat că s-ar fi mutat împreună și chiar ar fi decis să se căsătorească, însă niciunul dintre ei nu a confirmat vreun zvon.

Dan-Bittman-Monica-Odagiu-1Dan-Bittman-Monica-Odagiu-1

Invitat la emisiunea 40 de întrebări, artistul a decis să facă lumină în toată această poveste. Cât adevăr există în relația lui Dan Bittman cu Monica Odagiu.

Dan Bittman rupe tăcerea despre relația cu Monica Odagiu

Întrebarea lui Denise Rifai a fost dacă o parteneră tânără îl face să uite de vârstă.

Răspunsul a venit imediat, în stilul caracteristic.

O parteneră inteligentă te face să uiți de vârstă sau să uiți în general, că trebuie să mai și uiți. Nu e vorba doar de tinerețe. Dacă e inteligentă, însă, tinerețea, e irezistibilă. E terminatoare.

Aici trebuie să fac o mare rectificare. Presa, aici, nu a avut dreptate. Eu nu am plecat de acasă niciodată și nici nu aș face așa ceva, pentru nimeni. Nu e vorba de o actriță. Chiar mi-a părut rău că o carieră de actriță nu trebuie să fie pătată de un bărbat de 58 de ani. A fost doar o poveste inventată„, a spus Dan Bittman, despre relația cu Monica Odagiu.

Dan Bittman nu a plecat de acasă pentru Monica Odagiu

Dan Bittman a povestit cum a ajuns să se interpreteze că ar avea o relație cu Monica Odagiu.

La ultimul nostru concert din martie, fiind prieten foarte bun cu ea, am invitat-o la masa de după și am mers pe stradă, ca doi prieteni. Nu am plecat niciodată pentru domnișoara actriță”, a subliniat Dan Bittman.

Citește și: Dan Bittman a recunoscut toată lista de femei celebre care i-au fost iubite:„Alexandra Dinu, îmi pare rău'

Citește și: Cine este Liliana Ștefan, iubita și mama copiilor lui Dan Bittman

Citește și: Dan Bittman a spus de ce nu a cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu:„Îmi era frică să…'

Citește și: Ce familie frumoasă are fotbalistul Alex Chipciu! Cum a cunoscut-o pe Andreea, soția și mama celor 4 fetițe:„Începutul relației a fost destul de agitat'/ EXCLUSIV

Dan Bittman: „Mă afișam cu o fată, cu alta”

De asemenea, solistul trupei Holograf a povestit că de multe ori se afișa intenționat cu cineva, mai ales înainte de lansarea unei piese a formației Holograf, tocmai pentru a fi în atenția presei.

S-a întâmplat ca de multe ori să o mai fac și în sâc presei. Mă afișam cu o fată, cu alta, cu altcineva tocmai că știam că o să se găsească cineva să scrie o tâmpenie. De multe ori se întâmpla când formația Holograf avea ceva de lansat. Și atunci știam clar că începe scandalul și toată lumea va fi cu ochii pe formația Holograf”, a conchis Dan Bittman.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton