Edward Sanda și Cleopatra Stratan și-au ales deja nașii? Dan Badea: "Noi ne dorim"

 Cica Cristina
.

Edward Sanda a făcut pasul cel mare și a cerut-o pe Cleopatra Stratan în căsătorie, chiar în ziua în care a împlinit 18 ani! Vestea nu a fost chiar una surprinzătoare, mai ales că de-a lungul timpului au existat mai multe speculații că își vor pune pirostriile cât de curând. Întrebarea care stă pe buzele tuturor acum este: cine vor fi nașii?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc. Fiica lui Pavel Stratan a fost cerută de soție exact în ziua în care a împlinit 18 ani și a răspuns da din tot sufletul: „A spus da', a transmis Edward Sanda în dreptul unei fotografii în care iubita sa își etalează inelul de logodnă primit.

De asemenea, comentariul a fost însoțit de hashtagul loveofmylife (dragostea vieții mele).

Citește și: Cleopatra Stratan, cerută în căsătorie la majorat!Cum arată inelul de logodnă oferit de Edward Sanda

Cu toate că au spus că vor mai aștepta o perioadă, mulți se întreabă de pe acum ce nași vor alege cei doi îndrăgostiți, iar primii înscriși pe listă deja și-a anunțat dorința de fi părinți spirituali ai tinerilor.

Citește și: Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani! Anunțul surprinzător făcut de Edward Sanda:”Cu nevasta lângă mine”

Dan Badea: „Să vedem ce candidați mai sunt”

Este vorba despre Dan Badea și soția lui, Mădălina, care și-ar dori să fie nașii cuplului Edward Sanda – Cleopatra Stratan, însă momentan nu se știe care va fi alegerea tinerilor îndrăgostiți.

'Noi tot glumeam când ne vedeam și când am auzit că au o relație atât de frumoasă și i-am și văzut cât de mult se iubesc, i-am zis: 'Bă, dacă o ceri, ne înscriem la chestia asta cu nașii'. Acum să vedem ce candidați mai sunt, noi ne dorim, acum depinde doar de ei', a spus Dan Badea la Antena Stars.

Citește și: Edward Sanda și Cleopatra Stratan au dus relația la un nou nivel!Gesturile care i-au dat de gol pe cei doi tineri

Edward Sanda: „Nu am mai întâlnit pe nimeni cum e Cleo”

După cererea în căsătorie, Cleopatra Stratan a precizat că nu se aștepta ca evenimentul să aibă loc chiar de majorat, însă a fost cu totul special.

„Nu mă așteptam chiar astăzi să mă ceară în căsătorie. Așa că pot să spun că a fost o surpriză adevărată. A fost un eveniment foarte special și important pentru noi doi și așa o să rămână toată viața', a s spus fiica lui Pavel Stratan.

Citește și: Emoții pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda.Părinții lor s-au cunoscut, în sfârșit! „Am stabilit lucruri serioase: nunta, botezul…”

Cleopatra-Stratan-si-Edward-Sanda-1-2Cleopatra-Stratan-si-Edward-Sanda-1-2

La rândul lui, Edward Sanda i-a făcut o adevărată declarație logodnicei sale.

„Dacă nu era azi, era mâine. Eu simțeam că ea este fata cu care pot să construiesc orice în viața asta, chiar dinainte să fim împreună. I-am zis lucrul acesta. Nu am mai întâlnit niciodată, pe nimeni, cum e Cleo, a transmis Edward Sanda.

Citește și: Până la urmă sunt împreună! Edward Sanda și Cleopatra Stratan, declarații de dragoste fără perdea:”E tot ceea ce am căutat!”

Pavel Stratan a precizat că, deși s-a emoționat foarte tare, a reușit să se abțină să nu plângă.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton