Daiana de la Puterea Dragostei este însărcinată! Primele imagini cu burtica de gravidă

 Cica Cristina
.

Daiana de la Puterea Dragostei a confimat că este însărcinată, după ce s-a zvonit că ar fi făcut două teste de sarcină, dintre care unul a ieșit pozitiv, iar celălalt negativ. Fosta concurentă și-a arătat deja burtica de gravidă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fosta concurentă din sezonul doi de la Puterea Dragostei și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat din afara competiției. Totul părea să meargă bine în relația lor. Fericirea nu a durat mult, însă, căci cei doi și-au anunțat despărțirea.

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, căci Daiana este însărcinată, iar cei doi s-au și împăcat.

Citește și: Dana Grecu se întoarce în televiziune, după 3 ani de pauză!Ce emisiune va avea și la ce post

„Da, ne-am împăcat. Să vedem ce se mai întâmplă. Eu o oră sunt așa, patru nu sunt bine…', a precizat Daiana într-un live.

După ce a fost întrebată în repetate rânduri dacă este însărcinată, Daiana a clarificat lucrurile și a confirmat sarcina. Mai mult, ea și-a etalat și burtica de gravidă.

Citește și: Soprana Adriana Mesteș, găsită moartă în apartamentul ei din Capitală.Care a fost ultimul mesaj transmis de artistă

Daiana de la Puterea Dragostei a confirmat: „Da, sunt însărcinată!”

„Ramonaaa, sunt însărcinată! Trezește-te! Da, sunt însărcinată! Hai că vă arăt! Se vede, nu?', a menționat Daiana, în timp ce a arătat pe live și dovada.

De asemenea, concurenta de la Puterea Dragostei a mai spus că are o lună sau două de sarcină, răspunzând curiozității unui internaut.

Citește și: Cum arată fiul cel mic al lui Arnold Schwarzenegger, la 22 de ani.Tatăl lui a fost Mr. Universe, iar el suferă de obezitate morbidă

În egală măsură, ea a fost întrebată și dacă îi plac copiii, răspunsul fiind unul afirmativ, doar că a ținut să precizeze că nu prea știe cum să se joace cu ei.

Daiana-Puterea-Dragostei-1Daiana-Puterea-Dragostei-1

Sursa foto: Facebook, Wowbiz.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton