Cuza, despre eliminarea lui Cucu de la Survivor. „Orice s-ar întâmpla...”

 Mirea Roxana
.

Cucu și-ar fi dorit să mai facă parte din aventura Survivor România, însă publicul a decis. După ce a fost votat de către Zanni, membrul trupei Noaptea Târziu a avut cele mai puține voturi din partea publicului. Cuza, prietenul și colegul lui Cucu, a avut prima reacție după eliminarea acestuia din competiție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cucu a fost foarte susținut de către colegii și prietenii lui de la Noaptea Târziu, Cuza și Emi. Ei bine, parcursul Faimosului în competiția Survivor România a ajuns la final după ce acesta a fost propus spre eliminare de către Zanni. Dacă Zanni a fost desemnat favoritul publicului, Cucu a avut cele mai puține voturi din partea oamenilor de acasă, motiv pentru care a părăsit competiția din Republica Dominicană.

cuzacuza

Ironia face ca, acum, Cucu să se întoarcă în România, iar prietenii lui, Cuza și Emi, să plece în aventura vieții lor pe Drumul Împăraților de la Asia Express. Acest lucru a fost remarcat și de către internauți care au ținut să-i transmită mesajul și lui Cuza, fostul iubit al Ramonei Olaru de la Neața cu Răzvan și Dani.

Citește și: Cucu, despre conflicul cu Sebastian Chitoșcă de la Survivor:„Încerca să mă cumpere'

Citește și: Cucu de la Survivor, dezvăluiri despre colegii Faimoși.De cine se teme cel mai mult

Citește și: Sorin Pușcașu trebuie să se opereze, după Survivor:„Aveam probleme din naștere'

Citește și: Salariul lui Mihai Bendeac, la Antena 1.Actorul a trecut toți banii pe numele tatălui

Recația lui Cuza după eliminarea lui Cucu de la Survivor

După ce internauții i-au transmis lui Cuza că el și Emi vor pleca la Asia Express, iar Cucu se întoarce în România de la Survivor, fostul iubit al Ramonei Olaru a ținut să menționeze că Faimosul va fi un campion pentru ei orice s-ar întâmpla.

Cucu este campionul nostru orice s-ar întâmpla', a scris Cuza, de la Noaptea Târziu, într-un Insta Story.

Cuza și Emi pleacă la Asia Express într-o aventură pe care n-o vor uita niciodată. De asemenea, ei consideră această experiență ca fiind și un test pentru prietenia lor. Cei doi se cunosc de când erau copii, iar, împreună cu Cucu, au pus bazele proiectului Noaptea Târziu, care a avut un succes răsunător.

Cucu, după eliminarea de la Survivor

Faimosul a părăsit competiția cu lacrimi în ochi și a mărturisit că nu este supărat pe nimeni. Mai mult, Cucu a mai declarat că se aștepta ca el să fie cel eliminat de la Survivor.

Mă bucur că am stat cu acești oameni frumoși timp de o lună. Îmi pare rău că nu am reușit să ajung până spre final. Probabil aveam mai multe șanse să vin de la început. Atât am rezistat, mă bucur că v-am cunoscut. Îmi pare rău că în punctul ăsta important trebuie să vă părăsesc. Mi-am întrecut limitele. Am reușit să stau timp de o lună ca un boschetar, toți suntem boschetari că stăm în cocioabe. Mă bucur că vor merge la hotel. O să-i susțin pe toți. Îi iubesc pe toți. Cel mai bun să câștige!’, a declarat Cucu, după ce a aflat că el este cel eliminat de la Survivor.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton