Cum și-au petrecut vedetele Ziua Națională a României și ce mesaje emoționante au postat în social media de 1 Decembrie

 Oana Popoiag
.
1 decembrie ziua națională a României1 decembrie ziua națională a României

De Ziua Națională a României, vedetele s-au aflat în diverse colțuri ale țării, dar, în orice context i-ar fi prins 1 decembrie, și-au făcut timp pentru o serie de urări care mai de care mai creative. Însoțite de fotografii la fel de creative.

Având în  vedere că Ziua Națională a României a picat anul acesta în weekend, marea sărbătoare le-a prins pe vedete în diverse colțuri ale țării. Indiferent de locul și contextul în care s-au aflat, nu au ezitat să le facă tuturor românilor cele mai calde urări.

Cum și-au petrecut vedetele ziua de 1 Decembrie

Pe Andra 1 Decembrie a prins-o la Cluj, unde a susținut un concert, dar nu înainte de a posta pe Instagram un mesaj emoționant. 'La mulți ani, România! La mulți ani, țară frumoasă, cu doine și hore și dor! Țara în care iubesc să cânt și să joc! Țara cu atât de mulți români talentați!', acesta a fost mesajul artistei.

Codin Maticiuc a făcut o urare în stil propriu, menționând 'caterinca' ca trăsătură de bază a unui popor care ștei de glumă. 'Suntem romani. Cu bune si cu rele. Noi am inventat si trădarea si dorul. Avem insa un simt al umorului special si dupa ce ai cunoscut asta nu mai poti trai in alta parte', acesta a fost mesajul postat pe Instagram de Codin.

Pe Alina Eremia 1 Decembrie a prins-o la Arad, în vreme ce Mihai Morar a urcat pe Instagram o fotografie cu întreaga familie, însoțită de câteva versuri: 'Cred într-unul Dumnezeu,
Tatăl ziditorul, dar mai cred şi-n neamul meu, înfrăţit cu dorul.
'

Andreea Marin a făcut publică o fotografie din copilăria ei, surpriză însoțită de câteva versuri patriotice:

'Îmi ești casa, Românie,
Îmi ești dor, copilărie,
Îmi ești fota, îmi ești ie,
Îmi ești dragoste de glie.
Îmi ești lacrima, ești tot,
Și in inima te port!
La mulți ani cu bucurie!
Spun „român” si spun „mândrie”!
'

Foto: Instagram

Citește și: Antonia a depășit cu greu plecarea lui Alex Velea la Asia Express: „Vorbim doar o dată pe săptămână!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton