Cum și-a salvat Paula Chirilă fetița, după ce a fost la un pas de înec la botez: "I-am smuls-o preotului din braţe"

 Cica Cristina
.

Paula Chirilă, noua asistentă și co-prezentatoare la Xtra Night Show, a trăit momente dificile la botezul fiicei sale. Cazul bebelușului din Suceava care a murit la șase săptămâni după botez i-a trezit amintiri traumatizante vedetei, care a povestit cu ce s-a confruntat la momentul respectiv. Pentru a-și salva fetița, Paula Chirilă a fost nevoită să-i smulgă copilul preotului din brațe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cazul cutremurător din Suceava i-a trezit amintiri dureroase Paulei Chirilă. Totul putea să se transforme într-o tragedie și la botezul micuței sale, dacă nu acționa prompt.

Paula-Chirila-botez-1Paula-Chirila-botez-1

Paula Chirilă trage un semnal de alarmă

Paula Chirilă a povestit că i s-a stâns inima când a auzit cazul bebelușului din Suceava, care în cele din urmă și-a pierdut viața și a tras un semnal de alarmă în acest sens.'Nu ştiu ce tehnică ar trebui să folosească preoţii la botez, dar îmi doresc să facă cineva ceva, ca să nu mai avem asemenea cazuri!', a spus actrița pentru impact.ro.

Citește și: Ce diagnostic a primit Paula Chirilă, după ce a ajuns la spital cu ambulanța:”Am luat tot felul de pastile”

Citește și: Dan Capatos are colegă nouă la Xtra Night Show!A început sezonul alături de Paula Chirilă

Citește și: Daniel Pavel a spus toate secretele de la Survivor.Ce relație are prezentatorul Tv cu concurenții și ce nu are voie să facă, în concurs / EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte mama lui Mihai Mitoșeru, după ce a fost operată de urgență:'A durat mult'

Paula Chirilă: „Numai mamă să nu fii în asemenea momente”

Paulei Chirilă i-au revenit în minte momentele trăite la botezul fiicei sale.

Vă daţi seama că aşa ceva nu se uită niciodată. Chiar dacă te iei cu una sau cu alta, acel moment de cumpănă rămâne undeva, bine ascuns, care revine când nu te aştepţi.

Aşa s-a întâmplat şi când am aflat ştirea cu bebeluşul de la Suceava. Mi s-a strâns inima în mine. Numai mamă să nu fii în asemenea momente„, a povestit ea.

Paula Chirilă: „Am văzut că ceva nu e în regulă cu fata mea”

În urmă peste 10 ani, Paula Chirilă a trăit momente dificile la botezul fiicei ei, Carla, desfășurat la Cluj. Vedeta a sesizat că este ceva în neregulă și, până la urmă, i-a smuls fetița preotului din brațe, pentru a o salva.

Am văzut că ceva nu e în regulă cu fata mea şi i-am smuls-o preotului din braţe. Până a venit Salvarea, reuşisesem deja să avem sub control situaţia. Recunosc că o mână fermă de ajutor am primit şi de la mama mea, atunci. Mai multe, nu vreau să-mi amintesc, credeți-mă. Tot ce ştiu e că de 11 ani sufletul meu se numeşte Carla, care acum e în clasa a V-a!”, mai spune Paula Chirilă.

Rezultatul necropsiei bebelușului din Suceava arată că avea lichid în plămâni

Cazul bebelușului din Suceava a pus pe jar o țară întreagă. Micuțul a decedat după ce a fost botezat. Se pare că rezultatul necropsiei confirmă ceea ce se credea până acum. Medicii legiști care au examinat corpul micuțului au descoperit că avea, într-adevăr, lichid în plămâni.

Medicii care l-au resuscitat pe micuț au declarat, la începutul acestei săptămâni, că ar fi ajuns în plămânii lui aproximativ 110 ml de lichid, fapt ce pare să se confirme. Însă, raportul complet al acestei autopsii va fi gata abia peste câteva săptămâni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton