Cum și-a cunoscut Stela Bizdu soțul și cum au depășit greutățile în relație: "Am pierdut o sarcină cu puțin înainte de..."/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Stela Bizdu a fost greu încercată de viață. Nu este vorba doar despre accidentul care i-a schimbat viața, ci și despre pierderea unei sarcini care i-a adus multă durere în suflet. Și nu doar ei, ci și soțului, Mihai. Stela ne-a vorbit despre cum și-a cunoscut partenerul, cum au trecut peste greutăți împreună, cum l-a anunțat că este însărcinată din nou. Au un băiețel, iar acum vor fi binecuvântați cu o fetiță, iar Stela Bizdu ne-a spus cum se simte și ce face în această perioadă, înainte de a deveni mamă a doua oară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Profit de ocazie să te întreb și câteva detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiești cu soțul tău. Cum v-ați cunoscut, când v-ați căsătorit, cum a fost la nunta voastră?

După atâția ani în care am preferat să rămân single (blind date-uri, relații
eșuate), nu mai credeam că o să vină momentul să mă îndrăgostesc, ba chiar la prima vedere, ce clișeu! Dar lucrurile bune vin atunci când te aștepți mai puțin. Așa a fost când l-am întâlnit pe Mihai.

Stela-Bizdu-1Stela-Bizdu-1

Stela Bizu: „L-am supus la tot felul de teste'

O prietenă comună ne-a făcut cunoștință, iar prima mea impresie despre el nu a fost una tocmai fericită, fiindcă avea doar 27 de ani și nu îl credeam atât de matur precum mi-a demonstrat că este. La vârsta de 30 de ani știam deja ce îmi doresc și ce caut într-o relație. Aveam pretenții mari, așa că l-am supus la tot felul de teste (îi verificam și gramatica), i-am analizat foarte atent comportamentul în anumite situații și în jurul anumitor persoane importante din viața mea.

Le-a trecut cu brio pe toate și, după 6 luni de relație, m-a cerut în căsătorie. Fast forward către nunta noastră din 2015, la care am visat dintotdeauna. A fost emoționant când am conștientizat că ne aflam în fața altarului, iar petrecerea ce a urmat a fost exact cum ne doream să fie: cu distracție, voie bună, înconjurați de toți cei dragi. Ulterior, a apărut, în ianuarie 2016, și prima minune din viața noastră, George Ianis.

Citește și: Stela Bizdu, totul despre accidentul care i-a schimbat viața:”Am închis ochii și m-am întrebat dacă am murit”/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Stela Bizdu, femeia care a rămas fără un picior în urma unui accident și a devenit influencer:„Nu e un handicap, e o frumusețe altfel!'

Citește și: De la ce pornesc certurile în familia lui Cristi Iacob și cum își împacă actorul soția:„Suntem colerici amândoi'/ EXCLUSIV

Citește și: Diana Dumitrescu a spus de ce a divorțat de Ducu Ion, la 8 ani de la separare:„Am fost pe culmea depresiei'

Stela Bizdu: „Noaptea nu mă mai lasă bebe să dorm'

Spune-mi cum decurge o zi obișnuită din viața ta. Care sunt momentele în care încă ai dificultăți, din punct de vedere fizic?

Am o viață ca oricare altă mămică și bineînțeles că am câteva tabieturi de
care nu mă pot lipsi în fiecare dimineață. Îmi beau cafeaua, îl pregătesc pe George Ianis pentru grădiniță, după care rămân singură și mă ocup de diverse treburi ale casei. Asta până să crească burtica.

Acum îmi este mai greu, dar sunt norocoasă că o am pe mama alături, care a venit să stea cu noi și să mă ajute, ținând cont că medicul mi-a interzis să mai fac efort. Așadar, în ultima perioadă am ieșit foarte rar și am lucrat de acasă. Încerc să nu mă forțez prea tare din punct de vedere fizic, să mă odihnesc mai mult, deși noaptea bebe nu mă mai lasă să dorm și am ajuns să am insomnii.

Stela Bizdu: „Mă simt binecuvântată că mi-a fost dat să fiu mamă'

Acum treci printr-o perioadă foarte frumoasă… Ești însărcinată și chiar nu mai ai foarte mult până naști. Cum te simți? Te văd foarte activă, nu de alta…

Într-adevăr, mă simt binecuvântată că mi-a fost dat să fiu mamă pentru a doua oară și nu pot descrie în cuvinte câtă bucurie am în suflet gândindu-mă la câte mi-a dăruit viața. Mi se umplu ochii de lacrimi când mă gândesc, poate și din cauza hormonilor, dar sunt în al nouălea cer! Sunt conștientă de provocările care mă așteaptă și după ce voi naște, dar sunt pregătită să le fac față.

Stela Bizdu: „Rugămințile ne-au fost ascultate'

Cum ți-ai anunțat soțul și fiul că… vine un bebe? Cum au reacționat?

Îți dai seama că s-au bucurat, i-am spus inițial soțului, după care, împreună, i-am dat vestea și lui Ianis. Dintotdeauna ne-am dorit doi copii, iar rugămințile ne-au fost ascultate. Mai mult de atât, familia noastră devine completă cu fetița pe care o așteptăm cu nerăbdare.

V-ați decis ce nume va purta fetița voastră?

Încă nu ne-am hotărât în privința numelui, dar sigur vom alege unul de sfânt și cu o mare însemnătate pentru noi.

Stela Bizdu a pierdut o sarcină: „Am plâns amândoi'

Cum stai cu pregătirile pentru naștere? Ești genul care pregătește totul, din vreme, sau lasă pe ultima sută de metri?

Nu m-am pregătit deloc pentru naștere, mai am timp… Am făcut schimbări în casă pentru a-i asigura un mediu bun fetiței noastre. I-am comandat câteva hăinuțe. Urmează o pregătire mai temeinică pentru această nouă etapă.

Se pare că viața nu te-a pus la încercare doar la accident. Din câte
știu, ai pierdut o sarcină… Când s-a întâmplat?

S-a întâmplat cu puțin timp înainte de sarcina curentă. Am plâns amândoi.
Probabil n-a fost să fie, așa a vrut Dumnezeu.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE APRILIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton