Cum și-a cunoscut Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil! iubitul și cum au trecut peste greutăți: "Suntem amândoi temperamentali"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

După paru ani de relație s-au logodit, iar acum urmează nunta. Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil trece prin cea mai bună perioadă a vieții ei, atât în plan personal, cât și profesional. Vedeta ne-a povestit despre noul proiect de la Kanal D în care este implicată, dar și despre relația ei cu Alex Ursache. S-au cunoscut la o petrecere și au trecut prin multe împreună, însă au trecut cu bine inclusiv de perioada în care au stat 24 din 24 de ore împreună în aceeași casă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nicoleta, cred că este una dintre cele mai frumoase perioade pe plan personal, și profesional. Te-ai logodit și participi într-un proiect TV de anvergură. Mai bine povestește-ne tu…

Da, viața mea este frumoasă, dar mereu am încercat să văd partea pozitivă a lucrurilor și încerc să rămân, pe cât se poate, optimistă chiar și în situațiile când poate nu văd lumina de la capătul tunelului. Dar acum trăiesc o etapă foarte frumoasă pentru mine, mai ales după această perioadă de doi ani de pandemie, în care activitatea noastră, a artiștilor, a fost la pământ. Începe să se miște câte ceva. Acum, pentru mine, a apărut proiectul „Bravo, ai stil! Celebrities și sunt chiar curioasă ce se va întâmpla, cum va fi… Nu mi-am făcut strategii legate de acest proiect. Cu siguranță mi-ar plăcea să câștig, dar nu am venit „înrăită în acest sens. Mă voi lăsa în mâinile juraților și ale publicului.

Cum-și-a-cunoscut-Nicoleta-Nucă-iubitul-1Cum-și-a-cunoscut-Nicoleta-Nucă-iubitul-1

Nicoleta Nucă, despre cununia civilă cu iubitul ei

Să ne așteptăm repede la cununia civilă? Sau mai durează până atunci?
Ce planuri v-ați făcut în acest sens?

Nu ne-am făcut planuri în această privință, ne bucurăm de lucrurile care se întâmplă în viața noastră. Nu avem încă planuri, deci nu pot oferi detalii. Posibil să facem ceva în acest sens anul viitor, dar să vedem cum evoluează lucrurile cu această pandemie.

Citește și: Cine este Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil!.A avut o adolescență dificilă

Citește și: Cine este Alex Ursache, iubitul Nicoletei Nucă de la Bravo, ai stil!Se pregătesc de nuntă

Citește și: Nicoleta Nucă s-a logodit și vrea să înfieze doi copii:„Dovada supremă de iubire'

Citește și: Mădălina Ghenea, ținută de senzație la Festivalul de la Veneția.Ce rochie a purtat vedeta

Cum și-a cunoscut Nicoleta Nucă iubitul

Cum v-ați cunoscut? De cât timp sunteți împreună tu și viitorul soț
și… cum ți-ai dat seama că el este the one?

Ne-am cunoscut la ziua de naștere a unei colege de breaslă, era prietenă comună, și suntem împreună de patru ani. Cred că mi-am dat seama că el este bărbatul cu care doresc să îmi petrec viața pentru că am crescut împreună foarte frumos în acești ani, ne-am maturizat, am trecut prin multe situații, în special negative. În astfel de contexte, mai puțin fericite, îți dai seama dacă bărbatul de lângă tine este persoana potrivită. A fost alături de mine tot timpul, am găsit împreună cele mai bune soluții și am rezolvat orice provocare apărută. Până și pandemia a fost o mare provocare.

Nicoleta Nucă: „Știm când să facem compromisuri'

Mulți au decis în această perioadă să o ia pe drumuri separate, dar noi ne-am înțeles foarte bine, am stat împreună în casă 24 din 24 de ore. Suntem amândoi temperamentali, caractere foarte puternice, încăpățânați, dar am învățat în timp când să cedăm, am găsit un echilibru și știm când să facem compromisuri, pentru că o relație funcțională este și despre asta,
când să faci un compromis.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE SEPTEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Kanal D, Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton