Cum și-a cunoscut Dan Negru soția: "Era studentă". A dezvăluit și secretul unui mariaj de 15 ani!/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Dan Negru este căsătorit de aproape 15 ani cu mama celor doi copii ai săi și are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale. Prezentatorul s-a deschis și ne-a vorbit despre cum a cunoscut-o pe Codruța și ne-a oferit câteva detalii despre perioada în care s-au cunoscut, cum a venit cererea în căsătorie și nunta, dar, mai ales care este secretul unui mariaj de lungă durată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Care e fost cel mai greu moment pentru tine, din viața de tată? Dar din viața de soț?

Am o memorie care uită lucrurile urâte, asta m-a şi salvat, pentru că nu am purtat ranchiună unora care mi-au pus piedică şi, după o vreme, am uitat definitiv că au încercat să-mi pună piedica aia… E bună memoria de peşte, îți dă un soi de bucurie a vieții după fiecare necaz.

Dan-Negru-sotie-1Dan-Negru-sotie-1

Dan Negru: „Cererea în căsătorie a venit firesc”

Spuneai într-un interviu că cel mai bun lucru pe care l-ai făcut în viață este acela că ai ales o mamă extraordinară pentru copiii tăi. Lasă orgoliul masculin și spune-ne și nouă de ce este Codruța o mamă și o femeie extraordinară…

Păi, e de ajuns să te uiți la noi, ceilalți trei. Copiii sunt, spun mulți, bine crescuți, şi ăsta e meritul ei. Şi apoi, e de ajuns să te uiți la mine, o haimana pe care Codruța o suportă.

Citește și: Cum petrece Dan Negru Revelionul. Câte ediții prezentate de el a văzut la TV:”Porecla de Regele audiențelor e o povară”/ EXCLUSIV

Citește și: Dan Negru, primul pictorial alături de familie, cu soția și ambii copii:”Acasă nu vorbesc nici mult, nici tare”. Cum este ca soț și ca tată / EXCLUSIV

Citește și: Adelina Pestrițu, super sexy în vacanță!Detaliile care au atras atenția după ce a pozat în costum de baie

Citește și: Oana Radu și soțul ei, la un pas de despărțire:„Mi-a zis că o să plece, și-a făcut bagajele'

Chiar, cum v-ați cunoscut? Te-ai îndrăgostit de ea la prima vedere? Cum a decurs totul, la început? Cum ai cerut-o în căsătorie și după cât timp? Cred că după 5 ani, nu?

Ne-am cunoscut acasă, în Timişoara, ea era studentă şi cererea în căsătorie a venit firesc, fără gondole în Veneția.

Dan Negru: „Am avut o nuntă extrem de discretă”

Cum a fost nunta voastră? Știu că, la vremea respectivă, nu ai prea vrut să vorbești despre asta…

Am fost mereu zgârcit cu astfel de detalii. A fost o nuntă extrem de discretă. Am luat în calcul şi o variantă extinsă, dar când am vrut să facem o listă a invitaților au ieşit nişte sute, aşa că ne-am întors la varianta inițială, noi şi familia.

Privind în urmă, consideri că ai făcut vreo greșeală, în căsnicie?

Multe, dar cred că mai avem nişte ani până la bilanț. Şi mai cred că avem experiența acceptării, pe care amândoi am învățat-o de acasă.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton