Cum se simte Olimpia Melinte, la o săptămână după ce a născut: "Fetița este acum cu bunica"

 Cica Cristina
.

Olimpia Melinte a devenit mamă pentru a doua oară, în urmă cu o săptămână. A născut o fetiță perfect sănătoasă, căreia i-a pus numele Ingrid, iar acum actrița din Vlad a spus cum se simte în această perioadă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Olimpia Melinte a intrat în direct la „Vorbește lumea' și a vorbit despre prima săptămână petrecută în compania fetiței ei Ingrid. Alături de fiul ei, Sasha, actrița a vorbit despre s-au acomodat toți în formula de patru.

Olimpia-Melinte-a-nascut-1-1Olimpia-Melinte-a-nascut-1-1

„Suntem bine, de Paște vom sta acasă, în familie. Fiul meu, Sasha, mă ajută foarte mult, se joacă cu ea și îi citește povești. Eu mă simt foarte bine. Ingrid este acum cu bunica. Am lăsat-o pe mâini bune. Acum este cuminte, dar copiii pe la o lună încep să își arate personalitatea, așa că, nu știm.

Acum doarme. Vorbim cu ea. Sasha îî spune povești. Ascultăm muzică', a povestit Olimpia Melinte la Vorbește Lumea.

Olimpia Melinte este mamă pentru a doua oară

Olimpia Melinte a născut pe data de 22 aprilie o fetiță perfect sănătoasă, după ce anunțase cu o zi înainte că au început contracțiile.

„La 4 și 27 de minute s-a născut Ingrid și este absolut perfectă. A fost ușor, a fost o naștere foarte simplă, iar eu mă simt foarte foarte bine. Am pus-o la sân încă din primele minute. La mine prima sarcină a fost foarte complicată, însă acum a fost totul simplu, natural și frumos‘, a spus Olimpia Melinte în exclusivitate pentru VIVA.

„O iubesc până la lună și înapoi’, a scris actrița pe rețelele de socializare în dreptul unei fotografii în care își ține fetița de mânuță.

Citește și: Olimpia Melinte recunoaște că soțul îi este și cel mai dur critic:”Accepta destul de greu momentele de intimitate de pe scenă”/ EXCLUSIV

Citește și: Olimpia Melinte a născut o fetiță!Actrița e mamă pentru a doua oară

Citește și: Pavel Bartoș, pictorial alături de familie, cu soția și cele trei fete:„Acasă, nu sunt eu în rolul principal' / EXCLUSIV

Citește și: Drama lui Mădălin Voicu.Fiul i-a murit la vârsta de doi ani. „Se putea evita acel accident nenorocit'

Olimpia Melinte: „Soțul meu a știut înaintea mea că sunt gravidă”

Olimpia Melinte a anunțat în exclusivitate pentru VIVA! că este însărcinată a doua oară.

„Nu știu dacă pandemia, dar perioada asta mi-a adus unul dintre cele mai frumoase daruri, pe care îl așteptam deja de multă vreme: o sarcină, iar asta compensează cu toate proiectele pe care nu le-am mai făcut, cu  toate  întâlnirile, plecările și repetițiile care nu s-au mai întâmplat.

Soțul meu a știut înaintea mea, de fapt mi-a sugerat să-mi fac testul de sarcină, pentru că mie nu-mi venea să cred că ar fi posibil. Aveam stări de oboseală, începusem să am grețuri, pofte, îmi era foame constant, dar puneam asta pe seama stresului de la filmări sau pe seama tuturor lucrurilor care mă agitau, cumva, în perioada respectivă. Și, la un moment dat, Constantin îmi spune: „Eu cred că ești însărcinată! și dispare din casă, fuge la farmacie și îmi ia testul de sarcină. Și, ce credeți? Surpriză! Chiar eram! Toată experiența a fost un moment special în sine’, ne-a spus ea în luna noiembrie a anului trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton