Cum se simte Adelina Pestrițu după ce s-a vindecat de coronavirus: "A fost un eveniment care m-a trecut prin toate stările. M-a zdruncinat bine"

 Cica Cristina
.

Adelina Pestrițu s-a vindecat de coronavirus și ușor, ușor a revenit la viața normală! Vedeta și-a putut strânge fetița în brațe după două săptămâni și la acest moment își continuă planurile cu terminarea locuinței noi. Pentru că timp de mai bine de o săptămână nu a mai postat nimic pe rețelele de socializare, s-a decis să le răspundă fanilor unor întrebări cu privire la ceea ce s-a întâmplat în perioada în care a lipsit!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu a dispărut o perioadă îndelungată de timp de pe rețelele de socializare. A anunțat că are coronavirus și și-a ținut fanii la curent până a fost internată și a oferit câteva declarații privind starea sa în prima zi din spital, iar apoi nu a mai postat nimic. Fanii au fost îngrijorați, dar, din fericire, vedeta s-a vindecat și a revenit, la fel de deschisă ca întotdeauna.

Astfel, fanii au întrebat iar Adelina Pestrițu le-a răspuns. Iată ce curiozități au avut și ce răspunsuri a dat bruneta.

Citește și: Raluca Arvat dezvăluie motivul pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl copilului ei, deși formează un cuplu de 13 ani:„Eu și Bogdan am vrut să…'/ EXCLUSIV

Consideri că infectarea cu COVID-19 a fost o lecție?

Cea mai importantă lecție. Am învățat să prețuiesc mai mult sănătatea și să prioritizez ceea ce contează în esență. A fost un eveniment care m-a trecut prin toate stările. M-a zdruncinat bine și m-a făcut să realizez multe despre pericol, boală, agonie, oameni, singurătate, dor. Mi-a deschis ochii mai mult decât credeam că îi aveam deschiși până la acel moment.

Citește și: Alin Oprea, mai fericit ca niciodată lângă noua iubită. Artistul și-a asumat relația:'O iubesc pe fata asta'

Adelina Pestrițu: „Încerc să îmi revin la normal”

Cum te simți după ce perioada a trecut?

Încerc să îmi revin la normal, să îmi reiau activitatea. Mă simt bine, dar după un astfel de eveniment fiecare om are nevoie de o perioadă de recuperare.

Cum te simți?

Sunt bine acum. Mă hrănesc corespunzător, îmi iau vitamine, pastile pentru imunitate, mă hidratez intens și dorm mai mult decât o făceam până acum. Odihna ajută organismul să se refacă.

Citește și: Ce pensie are Mircea Sandu.Fostul șef al Federației Române de Fotbal trăiește regește

Cine are grijă de baby Zeny?

Acum este exclusiv cu noi, însă când avem nevoie bunicii ne sar în ajutor.

Ești o femeie puternică, ai putut să treci acest test oribil, ne bucurăm să te revedem aici.

Și eu mă bucur că sunt din nou aici. Dacă rămânem realiști și ne păstram conectați cu tot ce ne înconjoară, împreună putem salva lumea și ne putem salva pe noi. Indiferent cum suntem cu cei din jur, fiecare dintre noi are pe cineva în suflet. Măcar pentru acele persoane să fim maturi și să avem grijă de noi și astfel putem avea grijă și de ei.

Adelina Pestrițu: „Am simțit pe pielea mea că destinul decide”

Cum este să fii din nou cu familia ta?

Nu știu dacă pot descrie 100% sentimentul, însă pentru mine ăsta este gradul maxim de fericire. Să fiu lângă familia mea, toată.

Citește și: Pique, gata să renunțe la carieră pentru Shakira!Cântăreața îl presează să plece de la FC Barcelona și să se mute în Paradisul celebrităților

Adelina-Pestritu-1-9Adelina-Pestritu-1-9

Crezi în destin? Cum că fiecare are „drumul lui”?

Nici nu m-am îndoit vreodată de el. Am simțit pe pielea mea că destinul este cel care decide.

Cum pot avea mai multă încredere în mine? Să mă pun eu pe primul loc să să mă desprind de un om?

Unii oameni nu sunt făcuți să ne stea alături până la finalul drumului pe care îl avem de parcurs. Trebuie să acceptăm asta și să ne bucurăm de prezent. Viitorul va aduce ceva mai bun. Încrederea în tine trebuie să ți-o recapeți gâbdindu-te că ești propriul tău creator. Tu îți „dictezi” emoțiile și stările, lucrează cu tine la nivel psihologic.

Citește și: Regele Thailandei și-a iertat concubina favorită!A eliberat-o, după 10 luni de închisoare, și va reveni în harem

Vă mai doriți un copil? Fetiță, băiețel?

În mod normal acesta ar trebui să fie următorul pas. Cred că și Zeny își mai dorește un bebe în preajmă.

De ce nu mai ești atât de activă ca înainte?

O să fiu exact așa cum vă place vouă, în foarte scurt timp. Activă de dimineața, până seara târziu. Au fost câteva zile în care am vrut să mă bucur de familie și să mă odihnesc.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton