Cum se înțelege Ștefan Bănică cu jurații de la X Factor. Ce spune despre o nouă colaborare cu Loredana, după 14 ani / INTERVIU

 Cica Cristina
.

Ștefan Bănică are o relație foarte bună cu ceilalți jurați de la X Factor și chiar ia în calcul o nouă colaborare cu Loredana Groza, după mai bine de 14 ani! Iată câteva detalii din culise și, mai ales, cât de mult i s-a schimbat viața juratului de la Antena 1, în plan profesional, din cauza pandemiei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mereu m-am întrebat de ce nu ai mai colaborat cu Loredana, după piesa de acum 14 ani… Sunteți două dintre cele mai bune voci din România și cred că mulți și-ar dori să asculte o piesă cu voi doi. Ați discutat asta, acum că ați petrecut mai mult timp împreună?

Am fost implicați amândoi, de-a lungul timpului,  în  proiecte  multe și  diferite, dar să știi că am vorbit despre o nouă colaborare pe plan muzical. Când, om vedea. Iar acum, că suntem în același juriu la „X Factor și la „Next Star, putem discuta mai multe.

Stefan-Banica-X-FACTOR-1Stefan-Banica-X-FACTOR-1

Ștefan Bănică: „Am râs la filmările X Factor”

Din câte am văzut pe site-urile de socializare, vă distrați foarte tare la filmări. Cum de nu te-au „corupt Delia și Florin Ristei să-ți faci TikTok și să postezi alături de ei?

Eu mă distrez pe niște aplicații din telefon, făcând tot felul de personaje caraghioase, cu voci schimbate, fără să le public undeva, asta, probabil, pentru că nu am mai jucat nimic în ultimul timp. (râde) Dar, e adevărat, am râs și la filmări la „X Factor, asta nu știu cât o să vedeți voi, dar de râs am râs!

Cum te-a influențat din punct de vedere profesional această pandemie? Ai reluat spectacolele de teatru?

Sunt încă în situația de a căuta un echilibru în luarea unei decizii. Pentru teatru, deocamdată, nu există posibilitatea de a juca în aer liber și, evident, nu orice piesă se poate adapta la genul de spații cum ar fi Grădina Herăstrău sau 23 August din București, grădini care au câteva mii de locuri, iar spectatorii pot fi maximum 500. Și atunci, unele spectacole ar fi doar de dragul de a le juca, făcând un compromis vizavi de text sau de punerea în scenă. Și, evident, față de spectacol. Există și spații mai mici, în aer liber, gen teatru de buzunar, care limitează alegerea spectacolului și a numărului de spectatori.

Dar, pe de altă parte, TREBUIE să se joace teatru. Teatrul este oglinda societății în care trăim. Dar ce ne facem când nu se vor mai putea juca spectacole în aer liber din cauza frigului? Încerc să mă adaptez noii situații, dar sper să revenim la normalitate. Există și artiști liber profesioniști, care trăiesc din spectacole, din contracte și care trebuie să supraviețuiască. Cum? Probabil că pe unii oameni pandemia i-a făcut să creadă că se poate trăi și fără teatru, și fără muzică. Pe mine pandemia m-a făcut să cred și mai tare cât de mult este nevoie de teatru și de muzică.

Ce se întâmplă anul acesta cu concertele de Crăciun suținute de Ștefan Bănică

Ce vei face anul acesta cu concertul de la  Sala  Palatului?  Vei  rupe tradiția în cazul în care nu se așază lucrurile și nu vor fi permise eveni- mente  în   interior sau   ai   găsit o soluție de rezervă? Îl mu i pe stadion, că i a a devenise neîncăpătoare Sala Palatului?

Sigur că mă gândesc la o soluție în cazul în care Sala Palatului nu va fi deschisă pentru concerte, dar, deocamdată, totul este incert. Mă gândesc și la soluții de rezervă în cazul în care nu voi putea ține concertul de Crăciun de la Sala Palatului. Intrăm în al 19-lea an consecutiv, primesc sute de
mesaje în care lumea mă întreabă dacă se ține concertul, cum ar putea să-și procure biletele și să-și organizeze timpul ținând cont că mulți dintre spectatori vin la concertul nostru din toate colțurile țării și chiar din străinătate. Nu vreau să întrerupem o tradiție atât de frumuoasă, așa că o să găsim o soluție să mergem mai departe, să mă bucur împreună cu publicul și  mai tare decât am făcut-o până acum.

INTERVIUL INTEGRAL SE REGĂSEȘTE ÎN VIVA! DE OCTOMBRIE!

Citește și: Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, împlinește astăzi 13 ani!Ce mesaj i-a transmis mama ei

Citește și: Lavinia Pârva, adevărul despre căsnicia cu Ștefan Bănică și zvonurile că ar divorța:”Am un notar care…”

Citește și: Cum l-a anunțat Flavia Mihășan pe soțul ei că este însărcinată a doua oară:„A fost ca în dimineața de Crăciun!' Ce spune despre nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Milionarul turc îi dă replica lui Alex Bodi, după mesajul transmis din închisoare:„El vorbește de 100 de ori, eu vorbesc o dată'

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton