Cum se înțelege soțul Bellei Santiago cu fiica artistei, dintr-o relație anterioară: „Îl vede și îl simte ca pe tatăl ei. Uneori sunt geloasă” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cum se înțelege soțul Bellei Santiago cu fiica artistei, dintr-o relație anterioară. Bella Santiago s-a stabilit în România de aproape șase ani de zile, iar de trei ani a reușit să o aducă aici și pe fetița ei, care acum învață în limba română la o școală de stat. Artista dă din casă și spune că micuța are o relație apropiată cu soțul vedetei, pe care îl consideră ca pe un tată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege soțul Bellei Santiago cu fiica artistei, dintr-o relație anterioară. Într-un interviu pentru viva.ro, Bella Santiago face dezvăluiri despre viața profesională, dar și despre familia ei. Artista susține că fata ei vede în ea o prietenă și că îl ascultă mai mult pe soțul ei, decât pe ea. Chiar dacă spune că este geloasă, vedeta este foarte fericită că ei se înțeleg bine. Prezentă la deschiderea unui salon, Bella a avut prilejul să îl cunoască pe celebrul portar Helmut Duckadam. Acesta a crezut că artista este mai înaltă, așa i-a spus acesta că ar fi perceput-o de la tv.

aniversare-fetita-bellaaniversare-fetita-bella

Citește și: Bella Santiago s-a bătut cu o femeie pentru un bărbat:'Eram în club, s-a speriat'

Citește și: Bella Santiago a rămas fără proiect TV, după ce emisiunea Teo Show a fost scoasă de pe post:'Încă aștept ofertă'

Citește și: A murit Doru Ana. Actorul a încetat din viață la 68 de ani:„Dumnezeu să te odihnească, dragul meu…'

Citește și: Anamaria Prodan, reacție furibundă după ce Reghe a cerut la tribunal ca impresara să nu-i mai poarte numele:„Astea sunt prostii de-ale lui'

Cum se înțelege soțul Bellei Santiago cu fiica artistei, dintr-o relație anterioară

Bella Santiago este una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de la noi. La 12 ani, cântăreața a urmat cursuri de muzică, iar la vârsta de 15 ani a început să susțină concerte în Filipine, Malaezia și Taiwan. Vedeta în vârstă de 32 de ani este de origine filipineză, însă locuiește de ani buni la noi în țară. România i-a devenit a doua casă, după ce artista s-a căsătorit cu Nicolae Ionuț Grigorie. Cei doi se înțeleg de minune și sunt extrem de fericiți.

Câștigătoarea X Factor 2018, Bella Santiago, are o fetiță pe nume Kescielle, în vârstă de 10 ani, pe care a reușit să o aducă în România, în urmă cu trei ani de zile. Într-un interviu exclusiv, aceasta ne-a dezvăluit cum se înțelege soțul ei cu fiica acesteia, dintr-o relație anterioară.

Te-ai acomodat de când ești în România?

O, demult m-am acomodat.

Câți ani ani de când ești aici?

5 ani, aproape 6 ani.

Fiica Bellei Santiago a învățat limba română în doar 3 luni

Fetița ta Kescielle, a crescutÎn ce clasă este?

Fetița mea, Kescielle, a crescut. Este acum este o adevărată domnișoară. Merge în clasa a V-a la o școală de stat, pentru că așa am vrut noi, eu cu soțul meu, ca ea să vorbească mai bine limba română. Pentru că, de când a venit ea aici în România, a evoluat mult la acest capitol. Kescielle nu știa deloc limba română și a stat puțin cu ea soțul meu să o învețe și în septembrie am dat-o la școală la vârsta de 7 ani. În trei luni a învățat-o limba română. Învățătoarea a zis că se descurcă și a acceptat-o la școală.

Kescielle are înclinații artistice?

A făcut cursuri de pian. Dar ea are programul ei. În fiecare dimineață cântă la pian înainte să meargă la școală. Este plăcerea ei.

Bella Santiago, despre relația dintre soț și fiica ei: „Îl vede ca pe tatăl ei'

Cum se înțelege cu soțul tău?

Ei se înțeleg foarte bine. Uneori sunt geloasă. Dacă tu mai mult asculți pe tati și pe mami, nu? Păi ea îl vede pe el și îl simte ca pe tatăl ei. Ca pe părintele ei.

Îi oferă protecție…

Da. Și se simte bine cu el, pentru că este bărbat. Se înțeleg foarte bine. Și cu mine are o relație frumoasă, dar simte mai mult că sunt prietena ei. Nu mă vede neapărat ca pe o mamă, ci ca pe o prietenă.

Bella Santiago, secretul relației cu soțul ei: 'El nu e gelos, nici eu nu sunt geloasă'

Și voi doi cum vă înțelegeți?

Noi ne înțelegem foarte bine. Facem glume în fiecare zi. Ne trezim fericiți mereu, pentru că nu prea ne certăm. El face ce vreau eu, eu fac ce vrea el. Noi suntem cuplu liber. Suntem cuplul perfect. Ne luăm unul după altul. El e foarte înțelegător, eu sunt la fel și atunci.. el nu e gelos, nici eu nu sunt geloasă. Noi credem că dacă nu dai motiv să fi gelos nu ai de ce să fii gelos.

Arăți foarte bine. Faci ceva pentru asta? AI ținut vreodată o dietă?

Eu cred că trebuie să facem mult sport. Pentru că noi artiștii, cu viața și cariera noastră, trebuie să arătăm bine. Apărem la tv în fața oamenilor și trebuie să arătăm bine, să ținem bine corpul nostru, pentru că oamenii se uită la noi și trebuie să fim impecabili, atât din respect pentru ei, cât și pentru noi. Încerc să țin și eu pasul și să fac sport, în funcție de programul pe care îl am.

Ce a făcut Bella Santiago cu primii bani câștigați

Cum ai câștigat primii bani și ce ți-ai cumpărat din salariu?

Primii bani i-am câștigat la vârsta de 11 ani, la primul concurs muzical. Și banii i-am dat mamei să cumpere mâncare și ce mai aveam nevoie pe acasă.

Ai mai fost la tine în țară?

În 2018. Și am zis că în 2020 o să merg acasă iar, dar a venit pandemia și nu am mai reușit să plec. Acum încă este complicat acolo cu pandemia și nu mă încumet să plec.

De ce nu a venit mama Bellei Santiago niciodată în România

Dar familia ta nu a venit să te viziteze?

Am vrut mama să vină în vizită în România, dar s-a răzgândit. A zis că e frig aici și nu poate. Și am zis vii vara și a zis că e prea lung drumul. Mama mea nu a fost niciodată aici. Are peste 70 de ani și s-a obișnuit acolo la casa ei. Am fost foarte supărată când mi-a zis că nu mai vrea să vină, pentru că, tocmai terminasem de făcut documentele pentru venirea ei aici… Și eram foarte grăbită să le fac, să o aduc aici și după ce am făcut toate documentele mi-a zis, 'nu mai vreau să vin'. Și am zis, ok, cum vrei tu. Dacă ea așa vrea, nu o pot forța.

Artista are planuri mari în carieră

Planuri pentru viitor?

Am în plan să lansez piesele mele, pentru că demult nu am mai lansat piesele mele. Au fost unele lucruri care m-au blocat. Abia am lansat piesa grecească cu Nikos Papadopoulos și Arsenium. Și acum lucrez la niște piese numai ale mele.

Ai cochetat și cu televiziunea. Îți mai dorești?

De ce nu? Aștept oferte… să vină. Recent, am fost la o filmare pentru o aniversare și pot să spun că mi-a fost dor de televiziune.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton