Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu viitoarea soacră: ”Mulți m-ați întrebat...”

 Cruceru Cristina
.

Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu viitoarea soacră, mama lui Marian Corcheș. Celebra artistă a plecat într-o vacanță de vis în Ierusalim, pe care și-o dorea de ceva vreme. Cântăreața i-a ținut la curent pe fanii ei cu toate locurile pe care le-a vizitat. Carmen de la Sălciua nu a călătorit doar cu viitorul ei soț, ci cu întreaga familie!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu viitoarea ei soacră, mama lui Marian Corcheș. Cunoscuta artistă de muzică de petrecere și-a făcut bagajele și a plecat într-o vacanță de vis alături de partenerul ei de viață, dar și de câțiva membri ai familiei. Cântăreața este foarte activă în mediul online, acolo unde a postat pentru cei care o urmăresc, multe imagini din locurile sfinte pe care le-a vizitat în Ierusalim. Carmen de la Sălciua este o persoană foarte credincioasă, așa cum a arătat în nenumărate rânduri. Vacanța pe care o petrecere alături de cei dragi, îi este prielnică, așa cum a arătat pe rețelele de socializare.

Carmen-de-la-Salciua-si-Marian-CorchesCarmen-de-la-Salciua-si-Marian-Corches

Carmen de la Sălciua nu a ezitat să facă publice imagini din pelerinaj. Artista și-a dorit ca persoanele credincioase, care o urmăresc în mediul online, să vadă acele locuri sfinte, pe care ea le-a vizitat. De altfel, vedeta a detaliat ce a făcut pas cu pas, unde a fost și chiar ce a mâncat. Foarte sinceră și onestă din fire, cântăreața a dat tot din casă!

Citește și: Carmen de la Sălciua, prima declarație în scandalul cu Armin Nicoară. Cântăreața a reacționat: 'Am și uitat că melodia…'

Citește și: Scandal între Carmen de la Sălciua și Armin Nicoară, după ce artista i-ar fi furat o piesă: „Mă doare ficatul de câtă supărare am avut'

Citește și: Mihai Trăistariu îi ține pumnii lui WRS la Eurovision: S-a redresat din mers. Îi trebuie doar puțin noroc!'/ EXCLUSIV

Citește și: Când va renunța Anamaria Prodan la numele Reghecampf: „Așa rămâne până…'. Reghe i-a cerut asta, în instanță

Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu viitoarea soacră

Carmen de la Sălciua nu a plecat singură în pelerinajul de la Ierusalim, ci însoțită de viitorul ei soț, dar și de câțiva membri ai familiei. Vedeta pare că se înțelege de minune cu viitoarea ei soacră, cu care a postat câteva fotografii din locurile vizitate împreună. Aceștia au ales să plece în pelerinaj împreună, fapt pentru care s-au cunoscut mai bine înainte de nuntă.

'Aceste poze nu exprima nici 1% din bucuria pe care am simțit-o și astăzi in locurile sfinte și pline de rugăciune pe care le-am vizitat! Bethleem ,Mănăstirea Sf Sava , mormântul lui David ,Zidul Plângerii ….toate aceste locuri ne-au bucurat efectiv sufletele și vreau sa le postez ca sa ajungă și la voi cei de acasă, care ma urmăriți, o farâma din ce am simțit aici ! Am postat și pe story mult mai in detaliu despre fiecare loc câte ceva ! (…)

Mulți m-ați întrebat dacă a fost costisitor acest pelerinaj! Ca de obicei voi răspunde …Depinde unde stai ,unde mănânci ,ce vrei sa îți cumperi etc …in funcție de preferintele fiecăruia ! Dar nu e ft scump ! Am mai fost prin concedii si pot sa fac o diferența așa ca dacă sufletul va indeamna sa veniți in locurile pe unde a călcat IIsus …sa nu ezitați o clipa ! Nici intr-un loc de pe pământ …nu găsești o asemenea trăire si fericire lăuntrică ,piele de găina ,liniște …Minunat totul!', este mesajul postat de Carmen de la Sălciua, în mediul online.

Carmen de la Sălciua se mărită!

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi se știu de ani buni, însă abia acum câteva luni au decis să-și dea o șansă. Aceștia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul de la noi. Marian Corcheș a cerut-o de soție pe artistă, la scurt timp după ce a reușit să divorțeze de fosta lui soție.

Se pare că lucrurile merg de la foarte bine în sus pentru cei doi îndrăgostiți. Carmen de la Sălciua și Marian urmează să-și unească destinele, după ce vedeta a spus un mare DA iubitului ei. Cântăreața a primit un inel splendid, în valoare de mii de euro .‘Am spus 'DA'. Din toată inima. Te iubesc pentru totdeauna'a scris Carmen de la Sălciua pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton