Cum se înțelege Andreea Antonescu cu fiica ei: "Lucrurile s-au schimbat în ultima perioadă". Ce spune despre al doilea copil / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Andreea Antonescu are o fiică în vârstă de aproape 10 ani. După ce a stat o perioadă în Galați cu bunica ei, Sienna a revenit în București, alături de mama sa. Artista ne-a spus cum se înțeleg, ce planuri de viitor are micuța și dacă mai ia sau nu în calcul să devină a doua oară mamă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiica ta, Sienna, mai are puțin și face 10 ani. Cum vă înțelegeți, ce tip de conversații aveți?

Avem tot felul de conversații, purtăm discuții pe aproape toate temele, îmi doresc din inimă să fiu și să rămân cea mai bună prietenă a ei. Mi-ar plăcea să mă țină Dumnezeu atât de lucidă încât să o pot înțelege și mai târziu.

Bineînțeles că, în proporție de 70%, conversațiile sunt legate de școală, dar recunosc că îmi place să intervin și-n conversațiile video pe care le are cu ale ei colege, pentru a simți că sunt alături de ea, indiferent de orice. Cred că fiecare părinte își dorește să fie aproape de copil, iar din acest punct de vedere, nu este nicio diferență. Așa sunt și așa simt. (zâmbește)

Andreea-Antonescu-fiica-2Andreea-Antonescu-fiica-2

Fiica Andreei Antonescu vrea să-i calce pe urme mamei sale

Ea are talent artistic? Ar vrea să cânte?

Da, este foarte talentată, atât la muzică, dar mai ales la actorie. Este atrasă de orice înseamnă scenă. Mi-a și recunoscut că este foarte mândră că mama și nașa (n.r. Sienna a fost botezată de Andreea Bălan) sunt artiste și că și-ar dori să calce pe urmele noastre. Tocmai de aceea mergea la cursuri de canto și actorie… În această perioadă toate au luat pauză, dar abia așteaptă să revină și să poată continua.

Citește și: Ce se întâmplă cu divorțul dintre Andreea Antonescu și Traian Spak. Ce spune artista despre împăcare:”Niciodată să nu spui niciodată”/ EXCLUSIV

Citește și: George Burcea, scandal de proporții cu Andreea Antonescu, după Ferma:„O frustrare, pe motive de 2 lei'

Citește și: Mihaela și Cristi Borcea au ajuns din nou în fața judecătorilor.Ce se întâmplă între cei doi

Citește și: Cât de mult a măcinat-o divorțul pe Anca Țurcașiu. Artista a slăbit mult:„Trebuie să treacă timp'

Fiica Andreei Antonescu s-a mutat în București

Cât de des vă vedeți? Știu că ea stă la Galați, cu mama ta, tocmai pentru că mama ta este cadru didactic…

Lucrurile s-au mai schimbat în ultima perioadă! Sienna este cu mine în București deja de două luni și am de gând ca situația să rămână așa! Ambele ne dorim să locuim împreună. În fiecare zi ne trezim devreme, la ora 7 începe cursurile la școala online, iar apoi ne ocupăm de teme. În plus, petrecem timp și după ce terminăm totul de pregătit pentru următoarea zi: fie ieșim afară să ne jucăm, fie mă însoțește la vreo filmare. Sunt foarte atentă să fie totul în siguranță pentru ea și să nu fie în vreun fel expusă acestui virus.

Andreea Antonescu: „Îmi mai doresc un copil”

 Ți-ar plăcea să mai ai copii? Sau nu te gândești la asta?

Da, de câteva luni bune mă gândesc că îmi mai doresc un copil! Ciudat e că, până acum ceva timp, nici eu și nici Sienna nu mai luam în calcul un frățior sau o surioară. Cu toate acestea, fără să discutăm prea mult pe acest subiect, ne-am trezit într-o zi amândouă că parcă ne-ar plăcea să mai avem un bebeluș printre noi!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton