Cum se distrează Bianca Drăgușanu în luna de miere cu Alex Bodi. Imagini incendiare cu bomba sexy în Saint Tropez!

 Oana Popoiag
.
Bianca Drăgușanu luna de miereBianca Drăgușanu luna de miere

După ce au spus 'da' la Starea Civilă, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au plecat în luna de miere. Cei doi îndrăgostiți cu năbădăi au ales o destinație de lux și anume Saint Tropez, paradisul estival al vedetelor. Iată cum se distrează cei doi în Franța și, mai ales, ce bombă sexy are acasă Alex Bodi acum.

După numeroase despărțiri și împăcări, cărora probabil chiar și ei le-au pierdut șirul, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au făcut un gest neașteptat, căsătorindu-se în cea mai mare grabă. Atât de brusc a fost totul, că mama blondei a aflat că fiica ei a spus 'da' din presă.

Bianca Drăgușanu a plecat în luna de miere

La fel de repede s-au hotărât cei doi îndrăgostiți și cu privire la destinația pentru luna de miere. Cuplul se delectează acum la Saint Tropez, unde se bronzează, stau la plajă cât e ziua de lungă și, desigur, se pozează în cele mai sexy ipostaze. Saint Tropez, stațiune popularizată de Brigitte Bardot, este de zeci de ani paradisul preferat al vedetelor, prin urmare Bianca și Alex cu siguranță nu fac rabat de la confort și lux.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au trecut peste scandaluri și s-au căsătorit

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au făcut marele pas și au spus DA în fața ofițerului stării civile. Nimeni nu se aștepta la o nuntă, mai ales că cei doi s-au despărțit de foarte multe ori în ultima.Dar iată că după o căsnicie eșuată cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu zâmbește din nou alături de Alex Bodi. Deși nu se află la prima căsătorie, vedeta a avut emoții în ziua cea mare. Inelul de logodnă pe care Bianca Drăgușanu l-a primit de la iubitul său valorează 10.000 de euro.

„Sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim…nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum și de la voi și părinții lui', a spus Bianca după nuntă la Antena Stars.

Foto: Instagram

Citește și:

Dana Rogoz, dezvăluiri în premieră despre începuturile relației cu Radu Dragomir, cu 18 ani mai mare ca ea: 'Eu nu împlinisem 19 ani când ne-am mutat împreună'

Una dintre rochiile purtate de Meghan Markle la nuntă, în valoare de 3500 de lire, copiată de un brand celebru de haine. Dai o mie de lei și e a ta!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton