Cum se comportă chef Sorin Bontea în rol de tată și ce sfaturi are pentru copiii lui: "Copii mari, probleme mari" / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Cu opt ani în urmă, nici nu visa că va deveni vedetă de televiziune și că viața lui va lua o cu totul altă turnură… Pe Sorin Bontea însă celebritatea nu l-a schimbat deloc, e același om modest și îndrăgostit de familie, și același prieten de nădejde. Despre toate acestea, și în special despre relația pe care o are cu copiii lui, ne-a povestit într-un interviu surprinzător de onest.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ai spus în repetate rânduri că ești un tată  mândru,  iar  fiica  ta  Miruna  pare că vrea sa-ți calce pe urme, fiind pasionată de arta culinară. Are talent? O sprijini să urmeze același vis ca tine?

Mirunei îi place să gătească, își face singură tot felul de preparate, dar e departe de a fi interesată de o carieră în bucătărie.

Citește și: Ce frumoasă este fiica lui Sorin Bontea!Miruna a împlinit 18 ani și îi seamănă tot mai mult tatălui: „Sunt mândru”

Sorin Bontea: „Copii mari, probleme mari”

De curând, a și împlinit 18 ani! Te-au cuprins grijile? Crezi că ai ratat momente importante din viața ei? Sau, de fapt, te îngrijorează că de acum înainte își va urma propria cale și nu veți mai avea parte de atât de multe experiențe împreună?

De acum încolo, e ceva mai complicat. Știți cum se spune – copii mici, probleme mici. Copii mari, probleme mari. Până acum, mi se pare că a fost floare la ureche, a crescut lângă noi, a fost bine. Vine un moment în care trebuie să își ia zborul… Nu am griji în ceea ce privește experiențele împreună. Ca părinte, mi se pare important să înțelegi că fiica sau fiul tău are propria lui viață și să respecți asta. Încercarea de a-ți ține copilul mereu lângă tine cred că este o formă de egoism.

Citește și: După ce au câștigat Asia Express, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au dezvăluit ce se întâmplă în spatele camerelor.Detaliile care nu se vor vedea niciodată la TV

Sorin-Bontea-1Sorin-Bontea-1

Fiul tău, Iulian, are alte pasiuni, care implică destulă adrenalină. L-ai încurajat să facă ceea ce își dore te sau ai încercat să-l determini să-și schimbe, cumva, traiectoria?

I-am încurajat pe amândoi să facă ceea ce le place și ce le aduce satisfacție. Ăsta este, din punctul meu de vedere, cel mai bun sfat.

Citește și: Sorin Bontea, câștigătorul Asia Express, dezvăluie care este cel mai mare vis al său!”Eu i-am propus soției să…”

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton