Cum sărbătoresc Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu Valentine`s Day: ”Poți fi îndrăgostit în fiecare zi” | EXCLUSIV

 Stamen Diana
.

De mai bine de trei ani, Andreea Marin trăiește o frumoasă și discretă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu. Dacă există iubire și respect, dragostea ar trebui sărbătorită în fiecare zi, iar asta e și premiza pe care se bazează vedeta.

Chiar dacă nu este o sărbătoare românească, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au ales să petreacă de Ziua Îndrăgostiților. Cei doi și-au făcut planuri și se vor bucura discret unul de altul, așa cum ne-au obișnuit până acum.

'Nu înseamnă foarte mult pentru mine Ziua Îndrăgostiților nefiind o sărbătoare a noastră de suflet. Eu cred că poți fi îndrăgostit în fiecare zi. Pentru că atunci va fi weekend, început de weekend, da vom petrece undeva împreună', a declarat Andreea Marin pentru VIVA!.

Vedeta radiază de fericire și se vede la fiecare apariție pe care o are. Andreea Marin iubește și este iubită, iar atunci când ești bine pe interior toate merg așa cum îți dorești. Evenimentele dedicate iubirii nu sunt trecute cu vederea de vedetă, deși nu este foarte impresionată de ele.

Andreea Marin, pe coperta VIVA! de februarie alături de Mircea Radu, Raluca Moianu și Cătălin Măruță

Împreună au mai bine de un secol de televiziune, iar show-urile de divertisment de care sunt legate numele lor au atins un grad de notorietate greu de depășit de-a lungul timpului. Andreea Marin, Raluca Moianu, Mircea Radu și Cătălin Măruță sunt o inspirație pentru tinerii care își doresc o carieră în televiziune, dar și dovada vie că profesionalismul, modestia și onestitatea nu numai că aduc rating, ci și te pot menține pe termen lung în inimile telespectatorilor.

'E de fiecare dată o bucurie să fiu pe coperta voastră, pentru că se lucrează într-un mod diferit, profesionist 100%. Acele fotografii sunt făcute cu grijă, eleganță, emană căldură și naturalețe. Îmi place aspectul acesta necontrafăcut a tot ce se întâmplă în paginile revistei VIVA!. A fost minunat să mă revăd cu colegii mei. Am râs cu poftă la acea ședință foto', a declarat Andreea Marin.

FOTO: Facebook, Marius Bărăgan

Andreea-MarinAndreea-Marin
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton