Cum s-au cunoscut Ana Porgras și Zanni de la Survivor: "Când l-am văzut, am spus: Doamne ferește!"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Nu este un secret pentru nimeni că Ana Porgras s-a apropiat cel mai mult la Survivor de Zanni. Faimoasa ne-a povestit cum l-a cunoscut pe artist și cum a evoluat relația lor de-a lungul competiției. Prima dată, a avut tendința de a-l judeca după aparențe, însă și-a dat seama că în spatele înfățișării sale se ascunde mult mai mult.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Știu că s-a discutat foarte mult despre acest subiect… Așadar, te întreb direct: îți este dor de Zanni? Cam cât de des te gândești la el în termen de… 24 de ore, să spunem?

Mi-e dor de momentele în care eram acolo, da, și de el, și de tot ce făceam în camp și pe trasee. De adrenalina resimțită. N-am cum să nu mă gândesc la el, pentru că mă uit la emisiune și nu este niciun secret că îl susțin.

Ana-Porgras-1-6Ana-Porgras-1-6

Ana Porgras: „Zanni e mai mult decât un prieten '

În momentul în care ai plecat i-ai lăsat vreun suvenir lui Zanni? Sau ai luat tu ceva de la el? Un obiect, de exemplu…

Când am plecat, i-am lăsat porția mea de orez, pentru că nu apucasem să mănânc înainte de consiliul de eliminare și, când am fost să îmi iau ghiozdanul, i-am dat-o. Am luat toate experiențele și momentele plăcute trăite împreună, alături de el și de ceilalți colegi, cu care eu m-am înțeles foarte bine. Zanni este pentru mine mai mult decât un prieten, este ca un frate, și sunt convinsă că vom ține legătura când va ieși din competiție, sper eu la final.

Am luat vorbele pe care mi le-a spus în momentul în care simțeam că nu mai pot și mi-a spus că trebuie să continui. Dacă voi avea de acum încolo un moment mai greu în viață, cu siguranță îmi voi aduce aminte de vorbele lui.

Citește și: Ana Porgras, totul despre relația cu Zanni de la Survivor.„E mult mai mult decât iubire'

Citește și: Ana Porgras și Zanni de la Survivor, în ipostaze tandre, înainte să plece la Survivor.Imaginile care nu s-au văzut la TV

Citește și: Jador a plâns în hohote când a vorbit despre părinți și copilăria tristă:„Mama vorbea foarte urât cu mine…'

Citește și: Cristina Spătar a vrut să plece definitiv din țară, dar fostul soț a împiedicat-o:„Nu am primit acordul lui'

Ana Porgras, despre Zanni: „Prima dată, ai tendința să îl judeci după aparențe'

Cum și când l-ai cunoscut pe Zanni? Și cum a evoluat relația voastră? A fost chimie la prima vedere sau a durat mai mult până să vă împrieteniți?

Ne-am cunoscut la probele sportive, înainte de a pleca în Dominicană. În prima fază, când l-am văzut, am spus: „Doamne ferește! Ce este cu el?!. Când îl vezi prima dată, ai tendința să îl judeci după aparențe. Apoi, ne-am mai întâlnit la analize, la filmările pentru show și am mai stat de vorbă. Am avut ocazia să îmi dau seama cum gândește. Chiar dacă are doar 24 de ani, este foarte matur în gândire, este drept, realist. Asta ne-a apropiat, mie îmi place să am în jur oamenii care gândesc sănătos. S-a înfiripat o prietenie care a venit natural.

Cum ai descrie relația dintre tine și Zanni de dinainte de „Survivor, în
timpul show-ului „Survivor și acum, când tu ai venit acasă?

Așa cum am spus, ne-am cunoscut la probele pentru „Survivor România și am început să comunicăm, la fel cum am făcut și cu ceilalți colegi. În timpul showului mi s-a confirmat că gândim cumva la fel. Eu îl susțin din tot sufletul, sper să fie în fruntea clasamentului. Sunt convinsă că prietenia noastră va continua.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MAI AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE DEJA LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton