Cum s-a schimbat viața lui Adrian Titieni după divorț. Cei doi copii îi sunt alături necondiționat: ”Nu mă gândesc la jumătatea care nu a fost să fie”

 Stamen Diana
.

După 23 de ani de căsnicie, Adrian Titieni a divorțat de mama copiilor lui, iar după divorț s-a concentrat mai mult pe partea profesională. Actorul din serialul Vlad a stat în autoizolare alături de cei doi copii ai săi, Marc și Ariadna.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Chiar dacă a fost părăsit de soție, actorul nu a fost părăsit de cei doi copii. Adrian Titieni a stat în cele două luni de autoizolare alături de fata și băiatul lui, la casa din București. Fiica actorului din serialul Vlad este studentă la medicină, iar cât timp a stat acasă a gătit pentru tatăl ei și și-au împărțit responsabilitățile. Adrian Tititeni se poate baza oricând pe copiii lui și aceștia sunt lângă el necondiționat.

De când este singur, actorul s-a concentrat mai mult pe partea profesională și s-a implicat în foarte multe proiecte.

Ajuns la 56 de ani, Adrian Titieni a vorbit despre ce înseamnă dragostea pentru el în acest moment, dar și ce loc ocupă aceasta în viața lui.

'Discutând din perspectiva vârstei, încerc să cern sentimentul dragostei şi să îl duc la esenţă. Vreau să descopăr în mine filonul care poate gestiona dragostea pentru lume, viaţă, oameni. Cu alte cuvinte nu mă gândesc în acest moment la jumătatea care nu a fost să fie şi împart bucuria dragostei cu copiii, cu profesia şi cu lumea din jurul meu. Nu în ultimul rând am dragoste de viaţă.', a declarat Adrian Tititeni pentru Click!.

Adrian-Titieni_Fructul-OpritAdrian-Titieni_Fructul-Oprit

Adrian Titieni a divorțat în urmă cu doi ani

După o căsnicie de 23 de ani, actorul a divorțat de mama copiilor lui. Actrița a început o relație cu fostul soț al Ioanei Ginghină și sunt împreună chiar și acum.

Relația lui Adrian Titieni cu fosta soție este una destul de rece și distantă, iar singurele discuții pe care le mai au sunt legate de cei doi copii.

Citește și: Ioana Ginghină, în autoizolare cu fiica sa și cu iubitul. Cum merge noua relație: 'Am mai ars niște etape și am mai scăpat de niște frici inutile' / INTERVIU

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton