Cum s-a îmbrăcat Andreea Esca la întâlnirea istorică cu Papa Francisc. Vedeta a făcut selfie cu Suveranul Pontif

 Oana Popoiag
.
Andreea Esca Papa FranciscAndreea Esca Papa Francisc

Andreea Esca a trăit în această dimineață un moment istoric, fiind aleasă să îl însoțească pe Papa Francisc în avionul care l-a adus în România. Vedeta a ales să poarte o rochie albastră și a profitat de șansa unică făcându-și un selfie cu Papa Francisc. Care a părut chiar încântat de idee.

Andreea Esca a bifat în această dimineață un moment pe care cu siguranță nu-l va uita niciodată. Prezentatoarea Știrile PRO TV este unul dintre puținii jurnaliști români selectați să-l însoțească pe Sfântul Părinte în avionul papal spre țara noastră, dar și înapoi către Roma. Trezită cu noaptea-n cap pentru a putea pleca din Roma în avionul papal, vedeta a ales să-l întâmpine pec el mai puternic om al planetei într-o rochie de un albastru viu, nuanță agreată ca fiind câstigătoare pentru întâlniri importante.

Despre Papa Francis se știe că este unul dintre cei mai populari și open-minded, așa că nu a refuzat propunerea Andreea Esca de a face un selfie cu aceasta în avionul papal.

„Sunt extrem de onorată că am fost selectată să fac parte din echipa de jurnaliști care îl va însoți pe Papa Francisc în avionul papal spre România și înapoi către Roma. Sunt și foarte emoționată; nu m-am gândit niciodată că voi fi atât de aproape de Papa. Sunt curioasă dacă voi simți o emoție aparte când voi ajunge în preajma Sfântului Părinte și acum îmi fac lecțiile ca să fiu cât mai bine pregătită. Această întâlnire este, pentru mine, încă o dovadă că am avut mereu un înger protector', a declarat Andreea Esca înainte să-l ântâlnească pe Papa Francisc.

Foto: Instagram, Hepta

Citește și:

Iulia Albu a fost operată în mare secret. Vedeta vorbește despre problemele pe care le-a avut: 'Din fericire…'

Cum a slăbit Sabina Iosub 35 de kilograme. Jurnalista a dezvăluit dieta pe care o ține: 'Nu mai sunt obeză'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton