Cum rezistă căsnicia cuplului Adda - Cătălin Rizea, în ciuda geloziei și a certurilor: "Amândoi suntem geloşi. Diferența este că eu recunosc"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Pasională în tot ceea ce face, combativă, energică, expansivă și, uneori, impulsivă, Adda își recunoaște cu asumare și umor defectele, dar și calitățile. În spatele imaginii de femeie puternică se ascund însă și multă sensibilitate, dragoste și candoare copilărească… Pe care, cu siguranță, le vom descoperi în noul sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!, printre ai cărui concurenți se numără artista. Vedeta ne-a împărtășit câteva secrete din căsnicie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pe cât de repede se iscă o ceartă de cuplu, pe atât de repede și aplanați conflictul și vă reamintiți cât de mult vă iubiți! Mulți sunt de părere că relația nu va dura prea mult în ritmul acesta. Mai bine, lămurește-ne tu care este, de fapt, secretul căsniciei tale!

Eu cred că de asta şi rezistă! Pentru că nu adunăm frustrări, supărări și energie negativă. Rezolvăm problema pe moment şi găsim o soluție la orice. Eu nu înțeleg cuplurile care nu vorbesc, de frică să nu se supere celălalt. Nu există aşa ceva. Iubirea este fără frică. Dacă e iubire adevărată, poți să fii TU 100%. Cu bune şi cu rele. Cu bucurii şi cu probleme. Cu certuri. Asta e viața. Fiecare relație e diferită. Noi aşa suntem. Şi uite că ne e bine.

Citește și: Cât de mult i s-a schimbat viața Adinei Popovici, fetița de la Glina, după pictorialul din VIVA!:„Prin forțe proprii și cu ajutorul multor oameni, am ajuns azi model internațional'/ EXCLUSIV

Printre proiecte, agende încărcate, rolul permanent de părinți, mai găsiți timp doar pentru voi? Ce faceți „sâmbătă seara?

Suntem împreună aproape tot timpul şi uneori facem să fie „sâmbătă seara zilnic. Noi nu prea ne facem planuri. Ne vin idei aşa brusc şi mergem unde simțim pe moment. Şi, desigur, din toamnă, sâmbătă seara ne vom uita la „Te cunosc de undeva!, pe Antena 1!

Citește și: Speak și Ștefania s-au testat pentru coronavirus, după ce filmările emisiunii cu Nea Mărin au fost oprite de urgență. Ce rezultat au primit

Ce adori cel mai tare la Cătălin și ce te scoate din minți cel mai tare?

Îl ador cu totul. E iubitor, protector. E minunat, însă uneori este foooooarte cicălitor. Mă întreabă sau îmi spune de 150 de ori acelaşi lucru. (râde)

Citește și: Gestul Lidiei Buble pentru a scăpa de „fantomele trecutului':„Nu mă mai regăsesc deloc'. Are legătură cu despărțirea de Răzvan Simion?

La prima vedere, pare că tu ai fi „personajul negativ în relație. Cum te percepi tu?

Noi gândim la fel în 99% din cazuri. Însă el este mai disciplinat şi mai diplomat pentru că a fost sportiv. Eu sunt o artistă zăpăcită şi nu îmi poate tăcea gura când mi se pune pata pe ceva. El ştie cum să dreagă situația cu mult calm, chiar dacă îi vine să urle.

Ești o femeie geloasă? Constituie asta o problemă în relația voastră?

Amândoi suntem geloşi uneori. Diferența este că eu recunosc. (râde)

Citește și: Ce spunea Adelina Pestrițu, cu doar câteva ore înainte de a afla că are coronavirus:„Ziua asta…' Încă o declarație care dă naștere speculațiilor

Adda-si-Catalin-Rizea-1Adda-si-Catalin-Rizea-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton