Cum resimt Ștefania și Speak diferența de 10 ani dintre ei: "Ea vrea să facă lucruri de care sunt sătul"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Sunt de patru ani împreună, iar relația Ștefania – Speak s-a consolidat și este extrem de puternică. Între ei este o diferență de vârstă de zece ani și recunosc că uneori o resimt. Sunt în etape diferite ale vieții și fiecare ar dori să facă altceva, însă se înțeleg reciproc, nu își interzic nimic unul altuia și reușesc să depășescă cu brio fiecare neplăcere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Între voi este o diferență de vârstă de zece ani. V-a fost vreodată teamă de ceva? Ați resimțit vreodată diferența de vârstă?

SPEAK: Eu am luat foarte multe lucruri bune din vârsta ei și în special asta, cu trăitul clipei. Este fascinant să te uiți la o persoană cum se poate bucura de cele mai mici lucruri pe care viața ți le oferă. Recunosc că eu îmi pierdusem această abilitate', iar faptul că Ștefania este mai mică decât mine cu 10 ani, mi-a renăscut acest sentiment.

Cât despre faptul dacă resimțim diferența de vârstă… da, uneori o resimțim, pentru că ea are foarte multă energie și vrea să facă lucruri de care eu sunt foarte sătul, pentru că le-am făcut când aveam vârsta ei. Niciodată nu ne certăm pe tema asta și ne înțelegem momentele fiecăruia din viață. Ea este într-un moment al vieții, eu în altul și ne respectăm. Niciodată nu mă voi aștepta ca ea să facă lucruri pe care le fac oamenii la 30 de ani sau invers. Nu îi interzic nimic, și nici ea mie. Suntem prieteni!

Speak-Stefania-1Speak-Stefania-1

Ștefania: „Nu-l pot convinge să facă lucruri pe care eu aș vrea să le fac'

ȘTEFANIA: Faptul că între mine și Ștefan este o diferență de 10 ani pot spune că în 70% din timp este un avantaj, eu sunt visătoare și cu capul în nori, vârsta este de vină. Atunci intervine Ștefan care a trecut prin această etapă și mă îndrumă, mă ajută să iau deciziile cele mai corecte, îi ofer din energia mea și pofta mea de viață, așa îl întineresc'.

Există și dezavantajul de 30%, când nu-l pot convinge să facă lucruri pe care eu aș vrea să le fac, dar înțeleg că el a trecut prin această etapă a vieții cum și el înțelege că eu abia acum trec și ne permitem să ne trăim viața' în conformitate cu vârsta. Dar facem foarte multe lucruri împreună și ne mulăm fiecare după dorințele celuilalt.

Citește și: De ce nu mai poartă Ștefania inelul de logodnă.Primele declarații, după ce s-a spus că s-a despărțit de Speak

Citește și: Ștefania și Speak, poveste de dragoste ca în filme! Au dezvăluit toate secretele relației lor:”Primul pas l-a făcut Ștefan, el m-a abordat, iar primul sărut a venit din partea amândurora' / EXCLUSIV

Citește și: Alexandra Dinu recunoaște că i-a fost greu ca mamă singură:„E o responsabilitate uriașă, mi-a dat bătăi de cap în adolescență'/ EXCLUSIV

Citește și: Antonia a divorțat, iar Alex Velea a făcut primele declarații despre nuntă:„Nu vrem să mai trăim în concubinaj!'

Ce i-a unit pe Ștefania și Speak

Ce v-a unit cel mai mult?

SPEAK: Prietenia, compatibilitatea asta pe care eu nu am mai întâlnit-o cu nicio persoană din viața mea, deși suntem foarte diferiți unul de altul, și ca să nu fim ipocriți nu în ultimul rând, lipsa banilor. De ce zic asta cu banii? Pentru că dacă unul dintre noi avea bani și un trai la alt nivel decât celălalt, cel mai posibil relația noastră avea de suferit. Și mulți oameni inteligenți pot confirma acest lucru. Când unul are și produce, iar celălalt nu, se nasc frustrări, se nasc multe greșeli și nu e bine…

ȘTEFANIA: Compatibilitatea, obiectivele comune și, nu în ultimul rând, faptul că de la început am muncit cot la cot și am petrecut, fără să exagerez, 24/24 împreună.

Speak: „Eu sunt mai pragmatic, ea mai visătoare'

Totuși, ce aspecte ale personalității vă despart, vă diferențiază?

SPEAK: Eu sunt mai pragmatic, ea mai visătoare. Eu sunt foarte vulcanic, ea nu. Amândoi uităm, dar nu iertăm.

ȘTEFANIA: Eu sunt partea visătoare a cuplului, iar Ștefan partea realistă. Eu trăiesc în bula mea roz și nu îmi dau voie să empatizez cu tot ce se întâmplă în jurul meu, pe când Ștefan trăiește în lumea reală și empatizează cu tot ce mișcă.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE FEBRUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: arhiva personala, Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton