Cum răspunde Ioana Blaj comentariilor răutăcioase referitoare la carieră, fiind măritată cu fiul Ruxandrei Ion: „Nu am luat nimănui pâinea de la gură”/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Căsătorită fiind cu fiul producătoarei Ruxandrei Ion, Ioana Blaj s-a lovit de mai multe comentarii în carieră pe acest subiect. Talentata actriță susține, însă, că nu poate mulțumi pe toată lumea și este linițită pentru că muncește enorm de mult pentru fiecare rol: „Nu am luat nimănui pâinea de la gură doar pentru că sunt soţia soţului meu', a subliniat „Rodica' din Adela.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Am o curiozitate încă de când personajul tău și-a făcut apariția în serial. „Toate ca toate, dar cum râde Rodicaaaaa…', îți comenta pe Instagram un fan la o poză. Acest „touch' plin de culoare îți aparține?

În totalitate. A fost nevoie să-i găsesc ceva foarte personal şi cum mie îmi place să râd mult, am zis să-i aduc asta şi Rodicăi. Am un prieten cu un râs foarte colorat care m-a inspirat şi am zis că ăsta este cel mai bun moment în care pot să mă joc şi eu cu el.

Ioana-Blaj-Ducu-Ion-1-1Ioana-Blaj-Ducu-Ion-1-1

Ioana Blaj: „Sunt foarte generoasă cu colegii mei'

Care este cea mai importantă calitate a ta ca actriță? Dar cel mai mare defect?

O întrebare grea. Cred că una dintre calitătile mele ca actriţă ar fi faptul că sunt foarte generoasă cu colegii mei și foarte implicată. Un defect ar fi acela că uneori îmi dispare pofta de a experimenta pe platou.

Citește și: Cum au decis actrița Ioana Blaj și Ducu Ion să se căsătorească după 6 ani de relație:„Copiii erau foarte contrariați că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cunoscut Celia soțul și cum a fost cerută în căsătorie:„Pentru el, era prima dată în viață când…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Botezatu, prima reacție după ce a fost acuzat că și-a făcut operații estetice:„Niciodată să nu spui niciodată' 

Citește și: Fostul soț al Oanei Cuzino este în comă, la spital.Ce i s-a întâmplat milionarului Yoav Stern

Ioana Blaj: „Știu cât muncesc pentru fiecare rol'

Faptul că ești măritată cu Ducu Ion, fiul Ruxandrei Ion și producător de televiziune, a reprezentat și un dezavantaj? Au fost, poate, și comentarii de genul: „Cum să nu ia rolul, că doar e soția sau nora…'?

Comentarii există tot timpul. Am învăţat că nu ai cum să mulţumeşti pe toată lumea şi e OK să fie aşa. Da, comentariile astea există, însă ştiu cât muncesc pentru fiecare rol şi pot să dorm liniştită noaptea că nu am luat nimănui pâinea de la gură doar pentru că sunt soţia soţului meu.

Ioana Blaj: „Nu mă simt celebră'

Și tu, și Ducu sunteți persoane publice. Celebritatea cum o gestionezi? Care sunt avantajele, dar și dezavantajele?

Nu prea dau importanţă celebrităţii. Nu mă simt celebră. Încă mă ia prin surprindere când vin oameni să facă poze sau care îmi fac cu mâna din maşini sau pe trecerile de pietoni. Mă simt un om obişnuit. Am o meserie care mă expune mai mult, însă nu consider asta o celebritate.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton